Tarih: 14.03.2024 10:27

İYİ Parti Milletvekili Kocamazdan, Partisinin Anamur Belediye Başkan Adayı Özdeniz'e Tam Destek

Facebook Twitter Linked-in

MHA - İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Partisinin Anamur Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özdeniz’e tam destek verdi. Parti İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı ve Anamur Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ile birlikte hareket eden Kocamaz, Anamur esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi, çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Anamur yaş Sebze ve Meyve Hali Esnafı ile Salı pazarı esnafını ziyaret eden İYİ Parti heyeti, ardından Atatürk Bulvarı üzerinde de esnafı selamladı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden İYİ Parti heyeti, Kaşdişlen ve Köprübaşı mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara katılımları için teşekkür etti. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Anamur'un tarım ve turizm potansiyeline vurgu yaparak, doğru yönlendirmelerle bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilebileceğini dile getirdi. Belediyenin doğru teşvik politikalarıyla herkesin kazanacağını belirten Kocamaz, ülkenin geleceğinin bu yerel seçimlerle şekilleneceğini vurguladı. 
Anamur Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ise, esnaf dostu bir belediyecilik anlayışıyla sorunlara çözüm üreteceklerini ifade etti. Özdeniz, belediyenin tüm mekanizmalarını harekete geçirerek sorunlara duyarsız kalmayacaklarını ve Anamur'un daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu birliktelik, Anamur'un geleceği için umut vaat eden bir adım olarak görülürken, İYİ Parti'nin Anamur'da güçlü bir destekle seçimlere hazırlandığı da gözlerden kaçmadı. Esnafın ve mahalle sakinlerinin de desteğini alan Kocamaz ve Özdeniz ikilisi, Anamur'a yeni bir soluk getirmeye aday görünüyor.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —