Tarih: 03.04.2024 16:33

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı, Demokrasi Sınavını Teşekkürle Değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı, seçim sürecinde sevgi dili ve demokrasiye olan saygılarını vurgulayarak İYİ Parti'nin tutumunu övdü ve seçim sonucunda Belediye Başkanı seçilen Durmuş Deniz'i tebrik etti. 
Alıçlı'nın yazılı açıklamasında belirttiği gibi, "31 Mart demokrasi şöleninde değerli halkımızın hür iradesiyle Belediye Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Durmuş Deniz bey'i teveccüh etmiştir. Bu manada Durmuş Deniz bey'i İYİ Parti teşkilatı olarak tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim.
" Seçimler süresince Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak sevgi ve saygı çerçevesinde hareket ettiklerini vurgulayan Alıçlı, "Seçimlerin sükûnet içinde geçmesi hemşerilerimizin demokrasi şölenine katkılarıdır. Bu nedenle Anamur halkımızı tebrik ederim. 
Seçim süresince adayımız Dr. Alirıza Özdeniz beyefendiye destek veren herkese, teşkilatımda gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı'nın açıklamaları, seçim sürecinde gösterdikleri demokratik tavır ve sevgi dolu tutumlarıyla dikkat çeken bir siyasi parti olarak algılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —