Tarih: 19.02.2024 16:09

İYİ Parti Anamur da Aday Tanıtım Toplantısında Biraraya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL/(MHA) - İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı, parti binası önünde aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ethem ziya Alıçlı’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya, İYİ Parti Mersin Milletvekili ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, İl Başkanı Avukat Suat Şahin ve önceki dönem Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ile partililer katıldı.  Katılımcılara ve adaylara hoş geldiniz diyerek kısa bir konuşma yapan  İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı; “Adayımızı çıkardık, sonuna kadar zafer için çalışacağız. Zafer Zafere inananlarındır. İYİ Parti olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz.” Dedi.


İl Başkanı Avukat Suat Şahin de Anamur da İYİ Parti’nin kendi adayı ile seçime gideceğine vurgu yaptı. Önceki İlçe Başkanımız Osman Kahvecioğlu’nun sağlık sorunlarından dolayı kısa bir adaylık sıkıntısı yaşadıklarını ancak sonrasında İlçe yönetiminin  teklifi üzerine Genel Merkezin de onayı ile Doktor Ali Rıza Özdeniz’i aday olarak belirledik. Seçimde tüm adaylarımıza başarılar dileriz. Dedi. 
İl ve İlçe Başkanlarının ardından söz alan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da yaptığı konuşmada hükümeti eleştirerek başladığı konuşmasını yerel yönetimlere  getirdi. Belediye Başkanlığının zor bir görev olduğunu ve önemli bir sorumluluk olduğunu kaydeden Kocamaz, Ali Rıza Özdeniz ve tüm İYİ Partili  Belediye başkan adaylarına başarılar diledi. İYİ Parti Anamur Belediye  Başkan Adayı Doktor Ali Rıza Özdeniz, kürsüye eşi Emine Özde

niz ile geldi. Eşinin elini kaldırarak katılımcıları selamlayan Ali Rıza Özdeniz, örnek bir de davranış sergiledi. Konuşması sırasında bir öğrencinin bursluluk sınavına çalıştığını belirterek “Hoparlörlerin sesini  kısar mısınız.” Şeklinde gönderdiği mesajına uyarak  sesin kısılmasını istedi.  Türk Milletinin en büyük değerinin vatanın bölünmez bütünlüğü olduğuna dikkat çeken Ali Rıza Özdeniz, “ Vatanımız için mücadelemizi sürdürüyoruz. Benim Vatanım Anamurdan başlar. Anamur için mücadele edeceğim. Bu çocuklarımız bu gençlerimiz buraya neden geliyor, gelecek için geliyor. Kadınlarımız gençlerimiz erkeklerimiz buraya daha iyi bir yönetimi oluşturmak için geliyor. Anamur için adayım. Sonuna kadar hep birlikte mücadele edeceğiz. Çıkan dedikodulara aldırmıyorum. Bu güne kadar kimseyi satmadım, bundan sonra da satmam. Kavga etmeye gelmedim. Biz buraya zafer için geldik. İnşallah hep birlikte bu zaferi de kazanarak Anamur Belediyesini İYİ Partiye kazandıracağız.” Dedi. Özdeniz, projelerini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağının altını çizdi. Program,  çekilen hatıra fotoğrafının ardından İYİ Partililerin esnaf ziyareti ile son buldu. 
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —