Tarih: 16.10.2022 07:13

Bornova Belediyesi Çocuk Oyun Aktivite Merkezleri’nin yedincisi açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Bornova Belediyesi Çocuk Oyun Aktivite Merkezleri 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’na Doğanlar’da yeni hizmete giren Atatürk Çağdaş Çocuk Oyun Aktivite Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle başladı.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Yüzlerce çocukla eğitime, öğrenmeye ve oyuna merhaba dedik. Bornova Belediyesi olarak çocuklarımızın gelişimi, annelerinin sosyal hayatın içinde olmalı ve gündelik işlerini daha kolay yapabilmeleri adına Çocuk Oyun ve Aktive Merkezleri’ne büyük önem veriyoruz. Bugün yedinci merkezimizi açtık. Hedefimiz onbeş.  Unutmayalım ki; Çocuklar mutluysa kadınlar mutlu, kadınlar mutluysa aile mutlu, aile mutlu olur.  Bu merkezin Doğanlar Mahallemize kazandırılmasında büyük katkısı olan Sevgili Esin Çağdaş Hocama çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törene katılan bağışçı Esin Çağdaş, “Sevgiyle yoğrulan ruhlardan sevgi hiç bir zaman eksik olmaz. Çocuklarımız burada sevgi, saygıyla ve hoşgörüyle yetişerek yarının bilinçli gençleri ve yetişkinleri olacaklar. Ben de buna bir nebze olsa da katkıda bulunabildiğim için gerçekten çok mutluyum” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —