Tarih: 22.09.2022 07:50

İyi değer seçeneğidir

Facebook Twitter Linked-in

En son Kerem'in hücum hattındaki ayaklarına baktığımda Mertens ve Icardi sınıfın kalitesini değiştirdi. Merkez orta saha oyuncuları da en iyi Torreira, Sergio Oliviera ve Mitscher. İlk beş hafta  Kerem ve Yunus'la sonsuz zamanımı gördük. Bu nedenle son gün gerçekleştirilen Yusuf Demir ve Rashica'nın transferi de önemli. Artık top Okan'a ait. Artı üç ile en doğru rotasyonu yaptı ve bu yıldız adaxbet grubu bu takım için doğru oyunu oynamalı. Dursun Özbek, seçim sürecinde 'En iyi takımı kuracağız' sözünü tuttu ve bu operasyonları yürüten Sportif A.Ş'nin Başkan Yardımcısı Erden Tümur iyi bir iş çıkardı...

Blackhawk, uzun bir aradan sonra Ada'da aradığı ismi buldu. Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyen Nathan Redmond, önceki gün İstanbul'a geldi.

28 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşı Kyle Walker da kendisi için şaşırtıcı bir iddiada bulundu. Walker, İngiltere'li oyuncuların takımda çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, 'Nathan Redmond'u kesinlikle özleyeceğiz. Bazen takımda birinin susmaması ve her şeyini vermesi gerekiyor. O var. Teknisyenlerle aynı fikirde olmadığında her zaman konuşur. Ama bunu her zaman saygıyla yapar.

Guardiola karıştı!

Manchester City patronu Pep Guardiola, 2017'de Southampton karşısında Redmond ile tuhaf bir konuşma yaptı. Takımı 2-1 kazanmasına rağmen, adaxbet giriş Katalan menajer Redmond'a karşı maçı şöyle bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —