Tarih: 15.09.2022 09:38

Venezia Mega Outlet’te ‘okula dönüş’ heyecanı dorukta

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin en büyük açık hava konseptli alışveriş merkezlerinden Venezia Mega Outlet’te eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte alışveriş yoğunluğu arttı. Vialand ve Venezia Alışveriş Merkezleri Direktörü Oğuz Isıgöllü, “Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte kapı girişlerinde geçtiğimiz aylara kıyasla %30’lara varan artışlar gözlemliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yaz tatilinin bitmesi, eğitim öğretim yılının yeniden başlamasıyla okula dönüş heyecanı Venezia Mega Outlet’te tatlı alışveriş telaşını beraberinde getirdi. Okulların açılmasıyla oldukça hareketli günler başladı. Hafta sonunu çocuklarıyla geçirmeyi tercih eden aileler hem okul alışverişlerini yaptı hem de Venedik teması ve gondoluyla öne çıkan Venezia Mega Outlet’in tadını çıkardı.

Vialand ve Venezia Alışveriş Merkezleri Direktörü Oğuz Isıgöllü, Yoğun bir yaz dönemi geçirdiklerini, turist ziyaretçilerin yoğunluğuna, bayram süreci ve sonrasında okula dönüş döneminin eklenmesiyle, ziyaretçi ve ciro rekorları kırılmaya başlandığını söyledi. Öğrencilerin yeni eğitim yılında ihtiyaçlarını karşılamak için aileleriyle birlikte AVM’mizi tercih etmesi yoğunluğu artırdı. 10-11 Eylül’de rekor sayıda ziyaretçi sayısına ulaştık. Kapı girişlerinde pandemi öncesi dönemleri geçmeye başladık. Yoğunluğun önümüzdeki dönemlerde de devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Venedik teması ve gondol turlarıyla da okul alışverişinin keyfini katlayan Venezia Mega Outlet’te en çok tercih edilen kategoriler, çocuk giyim, kadın giyim, spor giyim ve teknoloji. Isıgöllü, “Okula dönüş heyecanının başlamasıyla sepet ortalamalarında ve cirolarda geçtiğimiz dönemlere kıyasla, sürekli bir artış trendi yaşıyoruz. Ziyaretçilerimiz alışveriş yaparken gondol turlarımızın da tadını çıkarıyorlar. Açık hava konseptimiz de önemli avantajlarımızdan bir tanesi” açıklamasında bulundu.

San Marco Meydanı’nın çevresinde sıralanan yeme içme alanları ile dünyaca ünlü markaların yer aldığı, meşhur Venedik kanallarıyla süslenen Venezia Mega Outlet gondollarla alışveriş keyfini yaşatan çok yönlü bir merkez olarak öne çıkıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —