Tarih: 19.10.2022 14:23

İsmail Yu'nun Avrupa Ligi'nde değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

İSMAİL yarın ilk 11'de olacak

İsmail Yu'nun Avrupa Ligi'nde değerlendirmesi istendiğinde Kesek'ten bahseden İsa, şunları söyledi: 'Bu Avrupa Ligi'ne özgü betonevip bir durum değil. Bunun nedeni biz dönüyoruz. Daha fazla Avrupa Ligi maçı onunla çakıştı. Arao ile yer değiştirdiler. Yarın böyle olacak, 11 maça başlıyor' diyerek sözlerini cevap vererek sonlandırıyor.

İSMAİLYÜKSEK: İyi görünüp kazanmak istiyoruz

Milli futbolcu İsmail Yüksek, 'Çok iyi bir maç oynayacağız. yarınki maç önemli Avrupa sahnesinde ülkemizi temsil etmek çok önemli. Kiev ve Rennes'de iyi performans gösterdik. İyi bir imaj gösterip yarın kazanmak istiyoruz, ülke puanına daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz' dedi.

'Çok çalışıyorum'

Bu dönemde büyümeden bahseden İsmail, 'Performansım bu. yıl tek başıma kontrol edebileceğim bir süreç değil. Çok çalışıyorum. Ayrıca öğretmenim Jesus betonevip giriş ve ekibiyle ruhsal olarak da çalıştık. İyi bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Gelişime açık olduğumu düşünüyorum. Bu konulara çok zaman harcıyorum. Futbolda her zaman çok güçlü olmak zorundasınız. Hepimiz iyiyiz. Umarım finallerimde birlikte güzel işler yaparız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —