Tarih: 12.08.2022 09:04

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Bir Numaralı Villaları

Facebook Twitter Linked-in

Villa Aslan, geniş aileniz veya arkadaş grubunuzla konaklamanızın tadını çıkarmak için mükemmel ve herkesin tercih edeceği bir yerdir! Kaş Kalkan'da Kiralık Villa Doğası ve masmavi denizi ile büyülüyor Villa Aslan sizleri memnun etmek için hazırlandı. Muhteşem doğanın ortasında muhteşem manzaralarıyla villalarımızın hepsi en güzel deniz manzaralarına sahiptir.En ucuz villa kiralama  yollarından biri Villa Aslan sitesine girip istediğiniz kategori ve fiyatta aradığınız bütün kriterler dahilinde  uygun fiyatlı havuzlu villalar da kalma olanağına sahipsiniz.

Villalarımızın Olanakları

 Villa Aslan, her biri kendi banyosuna sahip 3 yatak odasına sahiptir ve 6 kişiye kadar konaklama kapasitesine sahiptir. Villalarımızın her biri deniz manzaralı güzel bir sonsuzluk havuzuna sahiptir. Aydınlık ve ferah yatak odaları, geniş bir oturma odası ve kullanışlı bir mutfağı ve güzel vakit geçirebileceğiniz bir bahçesi vardır. Villalarımızın bahçelerinde büyük bir sallanan karyola bulunmaktadır.

Villalarımızda Gerçekleştirilebilecek Aktiviteler

Villa Aslan'ın sonsuzluk havuzunda sevdiklerinizle birlikte eğlenebilirsiniz. Bahçedeki sallanan yatakta en sevdiğiniz kitabı okuyabilirsiniz. Gün batımında güzel deniz manzarasını izlerken kendinizi güzel hissedebilirsiniz. Ailenizdeki çocuklar da çocuk havuzunda güvenle oynayabilirler.

Villalarımıza Ulaşım

 Villalarımız şehir merkezine uzak mesafede bulunmaktadır fakat plajlara kısa bir sürüş mesafesindedir.  Villa alanları bulunduğu ortamın coğrafi yapısından tamamen muhafazakardır. Bu nedenle villaya ulaşım yaparken yolun eğimini ve stabil yapısını göz önünde bulundurmanızı ve mümkünse kişisel araçlara öncelik vermenizi öneririz. Villalarımız genellikle doğanın ortasında yer alır, rahatsız etmeyecek düzeyde doğal yaşam belirtileriyle karşılaşabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —