Tarih: 11.10.2022 14:14

Dönüyor ve Fenerbahçe korneri kullanıyor

Facebook Twitter Linked-in

İrfan Can'ın sol kanattan yaptığı köşe vuruşunda topu defansa gönderiyor.

6' Rossier, tehlikeyi durdurmak için Ferdi Kadeoğlu'nun ortasında müdahale ediyor.

9 Fenerbahçe, Valencia için tehlikeli bir spor. Ceza sahası derbibet dışından golü kontrol eden Ekvadorlu forvet, topu uzak direğe gönderdi ve golü az farkla kaçırdı.

17. dakikada Dele Alli'nin pası Wegholt'un şutunu harekete geçirdi, ceza sahasına vurdu, top filelere gitti ve havada sadece ofsayt bayrağı kaldı.

21. dakikada Ferdi sağ kanattan topa vurdu ve Crespo'nun boş olduğunu gördü. Portekizli yıldızın şutunda defans oyuncusu tarafından savrulan top Valencia'nın önünde kaldı. Top Elsing'den, hakemin ofsayt bayrağını kaldırdığı deneyimli forvetten gelen şutla döndü.

31. dakikada Beşiktaş'ta Taip Talha'nın şutu direği kaçırdı.

31' Elsing, Valencia'nın solundan, kaleye yaklaşan bölgede yaptığı eğik bir şutla köşeyi iyi kapatıyor. Szalai, topa hızlı bir atak yapan Mouleika'yı Beşiktaş'ta derbibet giriş durdurdu. Kongolu forvet yedek kulübesinin  önünde yerde kalırken tansiyon aniden yükseldi. Fenerbahçe başantrenörü Jorge Jesus da kısa süreliğine olup bitenlere ağırlık verdi.

42. dakikada Fenerbahçe'de Miguel Crespo maçın ilk sarı kartını gördü.

43' Beşiktaş'ın ani atağı Saleh Ukan'ın muhteşem pasıyla Mouleka ceza sahasına geri döndü. Weghorst'tan atılan top defans tarafına döner.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —