• BIST 100

    10528,52%0,61
  • DOLAR

    41,85% 0,03
  • EURO

    48,90% 0,29
  • GRAM ALTIN

    5695,80% 0,63
  • Ç. ALTIN

    9359,81% 0,00

IF Wedding Fashion İzmir podyumları modaya yön veriyor

Moda dünyasına öncülük eden IF Weddding Fashion İzmir’de, 2023 yılında trend olacak birbirinden iddialı tasarımlar, düzenlenen defilelerle sektör profesyonellerinin beğenisine sunuluyor.

GÜNCEL 24.11.2022 13:34:24 1412
IF Wedding Fashion İzmir podyumları modaya yön veriyor
Haberi Sesli Oku

Moda dünyasına öncülük eden IF Weddding Fashion İzmir’de, 2023 yılında trend olacak birbirinden iddialı tasarımlar, düzenlenen defilelerle sektör profesyonellerinin beğenisine sunuluyor. Özge Ulusoy, Didem Soydan, Demet Şener, Şevval Şahin, Wilma Elles gibi ünlü modeller de IF Wedding podyumlarında boy gösterdi. Defileleri izleyen İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Avrupa’nın en büyük moda fuarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, podyumda modellerle sohbet etti. Alıcı, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Fuarımıza defilelerimiz en büyük rengi katıyor. Türkiye’de sektörümüz, çok güzel ve renkli moda şovlarına sahne oluyor, bunların mimarı da sizlersiniz. Hepiniz de çok güzelsiniz. İzmir’e güzelliğiniz çok yakıştı” dedi.

 

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 16. kez kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen fuarda, Türkiye’den ve 10 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürün gruplarından 222 katılımcı yer alıyor. Fuarın, binlerce yerli profesyonel ziyaretçinin yanı sıra farklı ülkelerden 3 bine yakın yabancı ziyaretçiye de ev sahipliği yapması bekleniyor. Fuar boyunca pek çok defile de gerçekleştiriliyor. IF Wedding Fashion İzmir, ilk iki gününde, birbirinden şık tasarımların kendine yer bulduğu defilelerle bir moda şovuna dönüştü. IF Wedding Fashion İzmir’de, 2023 modasına yön verecek tasarımlar ilk kez görücüye çıktı. Birbirinden güzel gelinlik, damatlık ve abiye modellerinin sergilendiği tasarımlar, fuarizmir’de özel olarak oluşturulan defile alanında sektör profesyonellerinin beğenisine sunuldu. 

 

İlk iki günde 16 defile

Fuarın ilk iki günü, 16 defileye birden sahne oldu. İlk günün gecesinde; İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Enes Yolcu’nun birinci, Mersin Üniversitesi öğrencisi Arife Gedik’in ikinci, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi İlayda Yaşın’ın üçüncü olduğu 13. Gelinlik Tasarım Yarışması’nın Final Defilesi düzenlendi. İlk gün Murat Acar, Ümit Collection, Çırağan Couture, Edgers, Novabella ve La Mariee Atelier firmalarının solo defileleri IF Wedding Fashion İzmir podyumlarını renklendirdi. İkinci günde de Miss Lioness, Seren Moda, Rojbey, In Couture, İğne İplik Moda firmalarının solo defileleri ile World Of The Fashion by Erkan Yılmaz ile ünlü şarkıcı Della Miles’ın canlı performansı eşliğinde gerçekleştirilen Wedding Style Show karma defilelerinde, podyumda birbirinden ünlü ve değerli modeller tasarımları sergiledi. Trunk Show alanında da karma defile ile Ayşenur Yetişkin W/Fibonacci solo defilesi gerçekleştirildi. 

 

Avrupa’nın en büyük moda fuarı

Defileleri izleyen İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, World Of The Fashion by Erkan Yılmaz defilesi sonrasında katılan modellerle bir araya gelerek sohbet etti. Alıcı, “IF Wedding Fashion İzmir, Avrupa’nın en büyük moda fuarı. İzmir’de ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Fuarımızda tüm ürün guruplarından 222 katılımcımız var. 80’in üzerindeki ülkeden ziyaretçilerimiz ve alım heyetimiz var. Defilelerimiz de fuarımıza en büyük rengi katıyor tabi. Fuarımıza sektörün en önemli firmaları katıldı, aynı zamanda Ege Giyim Sanayicileri Derneği ile güzel bir Gelinlik Tasarım Yarışması yaptık, performans defilesi de fuarın üçüncü günü olacak. Herkesi davet ediyoruz” dedi. 

 

“İzmir’e güzelliğiniz çok yakıştı”

Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Çok güzel bir defile oldu. Hem ajansa hem Erkan beye hem de modellerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’de gerçekten sektör çok güzel ve renkli moda şovlarına sahne oluyor ve tabi bunların mimarı da sizlersiniz. Hepiniz de çok güzelsiniz. İzmir’e güzelliğiniz çok yakıştı. Çok teşekkürler geldiğiniz için” diye konuştu.  

 

İzmir’de olmaktan çok mutluyuz

Defileye katılan modeller de İzmir’de ve IF Wedding Fashion İzmir’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özge Ulusoy, “İZFAŞ’ın IF Wedding Fashion İzmir fuarına neredeyse çocukluk yaşlarımızdan bu yana geliyoruz. Kendi adıma bunun için bu fuarı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten Türkiye’nin, Avrupa’nın en büyük fuarını yapıyorlar ve sektöre muhteşem bir istihdam sağlıyorlar. Bizi de özlediğimiz podyumlara kavuşturuyorlar. Çok teşekkür ederiz. Erkan Yılmaz ve Duman Ajans’a, model arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Didem Soydan, “İzmir bizim yürümeyi öğrendiğimiz yerlerden biri diyebilirim. Burada çok yer aldık. Pandemi sonrası tekrar birçok markanın olması, sektörün hareketlenmesi çok güzel. Podyuma çıktığım model arkadaşlarımın hepsi özendiğim ve beğendiğim isimler, onlarla birlikte yürüdüğüm için çok mutluyum” diye konuştu. 

 

Demet Şener de “Çok mutluyum, herkese teşekkür ediyorum. Tekrar burada olmaktan, tekrar podyumlarda olmaktan, sevdiğim işi yapmaktan, herkesi burada görmekten çok mutluyum” şeklinde konuştu. 

 

Wilma Elles ise “Türkiye’nin tekstil sektörü gerçekten çok büyük, dünyada en önde gelenlerden. Onun için bunun prestijini burada çok iyi hissetmiş olduk. Defile muhteşem geçti, manken arkadaşlarla olmaktan çok mutluyum. Tasarımcıları tebrik ediyorum, burada dünyada örnek olacak çalışmalara imza atmışlar” dedi. 

 

İlk iki günkü defilelerde ünlü mankenler Özge Ulusoy, Şevval Şahin, Didem Soydan, Demet Şener, Wilma Elles, Ece Gürsel, Gizem Özdilli, Sema Şimşek, Şebnem Schaefer, Sezgi Sena Akay, Günay Musayeva gibi isimler de podyumdaydı. Duman Fashion Events ve Rönesans Ajans mankenlerinin yer aldığı defileler büyük ilgi gördü. IF Wedding Fashion İzmir üçüncü gününde; Swan, Alin Abiye, Alamo firmalarının solo defilelerine, Closing Fashion Show karma defilesine, 12. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda ödül kazanan Hasancan Meşelik’in Performans Defilesi’ne ve Trunk Show alanında bir karma defileye ev sahipliği yapacak. IF Wedding Fashion İzmir, 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anahtar Kelimeler:

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Uzman Ortopedist

SGK’dan Yapay Zeka Destekli Sahte Emeklilik Denetimi

Kaliteli Kurabiye Nasıl Anlaşılır? İpuçları ve Öneriler

Araç Kış Bakımı ve Kıştan Önce Yapılması Gerekenler

British Shorthair Fiyatları ve Sahiplendirme Süreci

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Tarife Gerilimi Tarım Ekipmanlarında Derin Etki Yaratıyor

Güney Kore – ABD Arasında Döviz Takası Görüşmeleri Yoğunlaşıyor

Küresel Odak: Çin’de “Global Leaders’ Meeting on Women” Zirvesi Başladı

Küresel Finansal Risk Uyarıları: ABD-Çin Gerginliği Yeni Bir Ticaret Fırtınasının Habercisi

Dünya İsrail – Hamas Ateşkesi ve Rehinelerin Serbest Bırakılmasına Kenetlendi

JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU

MERSİN’DE DEAŞ’A ELEMAN TEMİN EDENLERE JANDARMA OPERASYONU

Mersin Büyükşehir’den Üreticiye Ceviz Soyma Makinesi

DİKYADERDEN KUZEYHANA TAM DESTEK

İYİ Partide Alıçlı, Yönertimi İle Tekrar Görev Başında

​DMD Savaşçısı Kuzeyhan İçin DİKYADER de Destek Etkinliği Düzenleniyor

Türk Kızılay Anamur Şubesi’nden Anlamlı Ziyaret: Hasta Vatandaşa Moral Oldular

Coşkun; Yerel Basının Sesi: “Sürdürülebilir Gazetecilik İçin Standartlar Şart”

Kastamonu’nun ilçe haritası nasıl şekillendi? 1907’den 1990’a idari değişim

Ameliyatsız Yüz Germe ile En Doğal Şekilde Gençleşin

Liposuction ile Bölgesel Fazlalıklara Veda

Batman ve Superman Takımları Türkiye Finallerine Kaldı

mur’da Yağmur Market Kavşağında Trafik Kazası: 4 Yaralı

Erken Fark Edersen Çok Şey Fark Eder 

Evrim Teorisi Tamda Bugün Nasıl Gelişti?

Anamur’da Motosiklet Çarpışması: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Jandarmadan Aranan Şahıslara Sıkı Takip: 10 Kişi Yakalandı

Kaymakam Kemal Duru, Sugözü, Boğuntu ve Çukurabanoz Mahallelerinde İncelemelerde Bulundu

Yükleniyor

Dünya İsrail – Hamas Ateşkesi ve Rehinelerin Serbest Bırakılmasına Kenetlendi

MERSİN’DE DEAŞ’A ELEMAN TEMİN EDENLERE JANDARMA OPERASYONU

​DMD Savaşçısı Kuzeyhan İçin DİKYADER de Destek Etkinliği Düzenleniyor

Coşkun; Yerel Basının Sesi: “Sürdürülebilir Gazetecilik İçin Standartlar Şart”

Evrim Teorisi Tamda Bugün Nasıl Gelişti?

Jandarmadan Aranan Şahıslara Sıkı Takip: 10 Kişi Yakalandı

Kaymakam Kemal Duru, Sugözü, Boğuntu ve Çukurabanoz Mahallelerinde İncelemelerde Bulundu

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN BERDAN BARAJ GÖLÜ’NDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Jandarmadan Bozyazıda Uyuşturucu Operasyonu

Dereköy Muhtarı Gürel Bolluk, Mahallesini Asfaltlayan Başkan Seçer Ekibine Teşekkür Etti

İYİ Parti Anamur'da Delege Seçimleri Tamamlandı

MHP'li Uysaldan "Terörsüz Türkiye" Vurgusu

Mutlu Adaylıktan Çekildiğini Duyurdu

İYİ Parti Milletvekili Kocamaz Dereköy’de Halkla Buluştu

Bahar’dan Seçer’e Anlamlı Ziyaret

Kurtulmuş–Kavelaşvili Meclis Görüşmesi

İlçe Başkanlığına Adaylığını açıklayan CHP'li Mutlu “Bu yol Atatürk’ün yolu” Sözleri ile Anlamlandırdı

Cumhur İttifakından Ortak Rauf Denktaş Parkı Açıklaması

CHP Lideri Özel’den Esnaf ve Ümit Özdağ’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal: ‘Orman Vasfını Yitirmiş Araziler Çiftçimize Kiralansın’

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

İlk Satışınızı İnternetten Yapmanın Püf Noktaları

İlk Hafta Süper Lig Sıralamasında Güncel Tablo

Türkiye Chengdu’da İki Süper Madalya

2027 Akdeniz Oyunları İçin Tesis İnşaatları Hızla Devam Ediyor

FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye İsviçre İle Karşılaşıyor

Anamurda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Renkli Geçti

ANTİSK İlkbahar Tenis Turnuvaları Coşkuyla Sona Erdi

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

Mersin Üniversitesi'nde Yerli Oyun Teknolojileri Alanında Yeni Bir AR-GE Laboratuvarı Kuruldu

2025 LGS: A Kitapçığına Göre 15.’nci Soruda 3 Doğru Seçenek İddiası Öğrencilerin Kafasını Karıştırdı

Çocuklara Suç ve Güvenlik Eğitimleri Başladı

Durmuş Yılmaz Yeniden Denetim Kurulunda: Özel Eğitim İçin 16 Yıllık Mücadele Sürüyor

Türkiye’nin ilk Astronotu Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İle Birarada

Yücelen Akademi İlk Mezunlarını Verdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 8 7 0 1 17 22
2.TRABZONSPOR A.Ş. 8 5 1 2 7 17
3.GÖZTEPE A.Ş. 8 4 0 4 9 16
4.FENERBAHÇE A.Ş. 8 4 0 4 7 16
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 8 4 2 2 0 14
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 4 2 1 3 13
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 8 3 1 4 2 13
8.TÜMOSAN KONYASPOR 7 3 2 2 4 11
9.CORENDON ALANYASPOR 8 2 2 4 1 10
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 7 2 3 2 -2 8
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 7 1 3 3 -1 6
14.GENÇLERBİRLİĞİ 8 1 5 2 -5 5
15.KOCAELİSPOR 8 1 5 2 -7 5
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 8 1 7 0 -11 3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.