Tarih: 10.01.2024 17:07

Yeniden Refah Partisi Gülnar İlçe Başkanlığına İş İnsanı Bekir Bal Getirildi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL (MHA) - Yeniden Refah Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı'nda değişiklik yaşandı. İlçe Başkanı Şeref Işıkın, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Belediye Meclis Üyeliği için aday olabilmek amacıyla görevinden ayrıldığını açıkladı. Şık’tan boşalan İlçe Başkanlığına, Gülnar'ın Yarmasu Mahallesinden Girişimci İş İnsanı ve Bal Süt Ürünleri sahibi olan Bekir Bal görevlendirildi.
 Bekir Bal, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, "2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayımız Ömer Ali Bilgin ile birlikte Gülnar'da Milli Görüş Belediyeciliğini hakim kılacağız. 'İman Varsa İmkân da Var' anlayışıyla Gülnar'ımıza hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bu sorumlulukla partimizin değerlerine uygun bir şekilde çalışacağız" dedi.
 Göreve atanmasında etkili olan İl Başkanı Selahattin Cengiz'e teşekkür eden Bekir Bal, Gülnar halkına verdiği destek için de şükranlarını sundu.
Bekir Bal: "Gülnar'a Hizmet İçin Varız"
Yeniden Refah Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı'na atanan Bekir Bal, göreve gelmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, Gülnar'a hizmet etmek için var olduklarını ifade etti. Bekir Bal, "Gülnar'ın kalkınması, güzelliklerini daha fazla ortaya çıkarması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Milli Görüş belediyeciliği anlayışıyla, Gülnar'ı daha yaşanabilir, daha güvenli bir şehir haline getirmek için çalışacağız" dedi.
 2024 yerel seçimlerinde partisinin adayı Ömer Ali Bilgin ile birlikte projelerini hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Bal, "Gülnarlı hemşehrilerimizden aldığımız güçle, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. İlçemizin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.
 Öte yandan, Bekir Bal'ın İl Başkanı Selahattin Cengiz tarafından bu önemli göreve atanmasının ardından, Gülnar'da parti teşkilatında olumlu bir hava estiği gözlemleniyor. Gülnarlı vatandaşlar, Bekir Bal'ın iş dünyasındaki başarısı ve yerel hizmetlere olan katkılarına güvenerek, yeni ilçe başkanına destek mesajları gönderiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —