Tarih: 27.12.2022 10:06

Uluslararası endeks raporu

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa borsaları dün kapalıydı. 2022’nin son haftasında hacimlerin düştüğü sığ bir piyasa izlenebilir.  Ancak görüşlerimiz aynı. Yükselişler satış fırsatı olarak değerlendirilebilir. Teknik seviyelere bağlı kalmaya devam edeceğiz.

Dün Bugün Euro Bölgesi’nde veri akışı sakindi. Bugünde önemli bir veri akışı beklenmiyor. Dün konuşan Hollanda Merkez Bankası Başkanı ve Avrupa Merkez Bankası üyesi Klaas Knot, şu anda Temmuz 2023'e kadar 5 politika toplantısı ile ECB'nin yarım puanlık artışlarla oldukça uygun bir sıkılaştırma hızına ulaşabileceğini söylerken çok az şey yapma riskinin çok şey yapma riskinden hala daha büyük olduğunu ifade etti.

ABD borsaları dün kapalıydı. Hacimlerin yavaşladığı haftada küresel borsaların genelinde benzer fiyatlamaları izleyeceğiz.

Dün ABD’de veri akışı sakindi.

Bugün ABD’de konut piyasasına ilişkin verileri takip edeceğiz. Konut fiyat endeksinin aylık bazda % 0.9 azalması beklenirken S&P/CS karmaşık-20 konut fiyat endeksinin yıllık bazda  % 10.4’ten % 10.8.0’e düşeceği tahmin edilmekte.  ABD’de konut piyasasındaki bozulmanın devam ettiğini izliyoruz.

Kaynak: IKON Menkul Değerler 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —