Tarih: 11.09.2022 10:10

ABB, Karagöl Sosyal Tesisleri'ni yenileyerek hizmete açtı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaklaşık 12 yıldır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Sosyal Tesisleri’ni yenileyerek hizmete açtı.

Tesisin ABB’nin öz kaynaklarıyla yenilendiğini belirten Karagöl Sosyal Tesisleri Şube Müdürü Ertuğrul Belen, “Yaklaşık 12 yıldır atıl durumda bulunan tesisimiz 4 Haziran’da faaliyete başladı. Yaklaşık 30 çeşitten ve yüzde yüz organik ürünlerden oluşan kahvaltı konseptimizle Ankaralıların hizmetindeyiz.” dedi.

Hijyenik koşulların ön planda tutulduğu tesisin ürünleri, BelPa Mutfağından gelen malzemelerle hazırlanıyor.

Yemyeşil doğası ile Karagöl’ün kıyısında bulunan ve doğal lezzetlerden oluşan yemekleriyle hizmet sunulan tesis, uygun fiyatıyla da vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte göl kenarında kahvaltı yaparak keyifli saatler geçiren vatandaşlar, memnuniyetlerini şu sözlerle ifade ettiler:

Nilüfer Akbulut: “Biz Ankara’da da yeniyiz. Buranın varlığını internetten öğrenerek geldik. Ortam gayet güzel… Temizlik ve düzen olarak iyi görünüyor. Tesis güzel olmuş, hizmetleri gayet iyi. Kahvaltıyı çok beğendik.”

Kemal Akbulut :“Şu anki hali oldukça iyi, düzgün ve temiz. Böyle bir yerin vatandaşın hizmetine kavuşturulması son derece sağlıklı olmuş. Umarım daha da geliştirilir ve daha uzun yıllar insanlara hizmet eder. Biz de uzun yıllar buradan hizmet alırız.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —