Tarih: 06.10.2022 17:58

Galatasaray çok iyi durumda

Facebook Twitter Linked-in

 

'Bunu olabildiğince objektif söylüyorum.  Roma, Juventus, Manchester City, Paris Saint-Germain, 'Galatasaray çok büyük bir kulüp' dedi. Çok önemli bir itibarımız var. Mali durum biraz doğal ama Galatasaray'ın büyüklüğü iyi bir şey ve asla değişmeyecek. Finansmanımız güçlendiğinde, oyuncuları daha yüksek fiyatlarla satıyoruz. Bazı liglerden oyuncular 30-40'a satılabiliyor. Türkiye'de durum ortada. Şimdi çok zor. X, lig dışında keşif raporları yapar. Zor yerlerde nasıl davranacağını bilmeden, ona göre betmaster değer verilir. '

'Şimdi takımdan memnunum'

'Takımı nasıl bulurum? çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Dürüst olacağım. Dayanacak bir kırgınlık yok. Oyunlar zaman alır. Atletizmde böyle oyuncular oldu ama istediğiniz isimleri seçmelisiniz ama güvenli isimler seçmelisiniz. Atletizmi geliştirebiliriz. Ayrıca yüksek atletik potansiyele sahip olabilir. Onu geliştirmek zorundayız. Arkasında çok ciddi, profesyonel ve yetenekli isimlerle birlikte her bölgede 6-7 yıldız oyuncusu var. 12 yıl önce Drogba ve Sneijder vardı. Soylu isimler de var. Rakiplerimizin grubu da geçen yıl betmaster giriş iyiydi,  daha da geliştiler. Son 35 sezonda hiçbir maçta 4 büyük ve 4 büyük bu kadar çok şampiyonluk kazanmak için iyi bir kombinasyon yaptı. ”

'Ceplerimizden para çıkardık'

Feghouli öne çıktı ve yasal işlem başlattı. Bazı ödemeler yapıldı. Çok ödedim. Araba sürerken çoğumuz cebimizden para ödüyoruz. Uzun yıllardır burada oynayanların daha dikkatli olması gerekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —