-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Başkan Dündar, öğrencileri yalnız bırakmadı
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk haftasında her gün farklı bir okul ziyareti yaparak, öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak oldu.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk haftasında her gün farklı bir okul ziyareti yaparak, öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak oldu.
Tüm yurtta ilk ve orta dereceli okullarda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 13 Eylül Pazartesi günü başlarken, Osmangazi ilçesindeki 254 okulda da 167 bin öğrenci ders başı yaptı. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle eğitime ciddi katkı sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da İlköğretim Haftası boyunca öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı. Hafta başından itibaren her gün farklı bir okulu ziyaret eden Başkan Dündar, geleceğin yarınları öğrencilere ve onları yetiştiren öğretmenlere başarılar diledi. Ziyaret ettiği okullarda sınıfları tek tek gezerek öğrenciler ile sohbet eden Dündar, hayata dair tecrübelerini paylaşırken nasihatlerde de bulundu.
Başarıya ulaşmak için planlı çalışmanın öneminden bahseden Başkan Dündar, “Türkiye olarak en büyük zenginliğimiz gençlerimiz. Gençlerimizin başarısıyla ülkemizin geleceğini parlak görüyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. Hayallerinize, hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın. Kendiniz için çalışırken, aynı zamanda bu vatan ve millet için de çalıştığınızı aklınızdan çıkarmayın. Teknolojiyi iyi takip edin ve yerinde kullanın. Teknolojik cihazların sizi teslim almasına izin vermeyin. Çok okuyup, araştırma yapın. Hayallerinizin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyin. Bizler, her zaman size destek vermeye hazırız. Allah hepinize zihin açıklığı versin.” ifadelerini kullandı.
Hafta boyunca Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ve Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile birlikte Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Mustafa Münevver Olağaner İlkokulu, Tarık Çevikel İlkokulu, Şehit Jandarma Çavuş Erman Aydın Ortaokulu, Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi ve Orhan Kara İlkokulu’nu ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrencilere kırtasiye seti, öğretmenlere ise kalem hediye etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
Yükleniyor

