Tarih: 15.03.2023 11:33

Malkara Belediyesi Zabıta Ekipleri Ekmek Fırınlarını ve Marketleri Denetliyor

Facebook Twitter Linked-in

Malkara Belediyesi Zabıta ekipleri 15 Mart 2023 Çarşamba günü Malkara'da faaliyet gösteren ekmek fırınlarında ve ilçede faaliyet gösteren marketlerde denetlemelerde bulundu.

Belirli aralıklarla ilçe merkezindeki fırınlarda ve marketlerde denetimlerini sürdüren Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; ilçe merkezindeki ekmek fırınlarında yaptıkları denetlemelerde üretilen ekmeklerin gramajlarının uygunluğu ile tarife ve fiyat listelerinin güncelliğini kontrol ettiler. İlçe merkezinde faaliyet gösteren marketlerde yapılan denetlemelerde ise tüketicilerin satın aldığı mal ve hizmetlerin fiyatlarını şeffaf bir şekilde bilmesi amacıyla fiyat etiketlerini, satışa sunulan ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerini ve tartıların kontrolünü gerçekleştirdiler.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Her zaman insan odaklı bir belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Bu sebeple Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz yaptıkları rutin kontroller ile denetlemeleri gerçekleştiriyor. Yapılan denetlemeler ilerleyen günlerde de devam edecektir.” dedi.

Yapılan denetlemelerde herhangi bir eksiklikle ve herhangi bir uygunsuz durumla karşılaşılmadı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —