Tarih: 05.11.2022 16:23

Gümüşalp Diş Polikliniğine Görkemli Açılış

Facebook Twitter Linked-in


Mithat Ünal-Anamur Gümüşalp Diş Polikliniği görkemli bir törenle açıldı. Esentepe Mahallesi Sultan Alaaddin Caddesi Anamur Cumhuriyet Lisesi üzerindeki adresinde yapılan açılışa, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, önceki iki dönem belediye başkanı Mehmet Türe, siyasi parti başkanları sivil toplum kuruluşları doktorlar ve vatandaşlar katıldılar. Sunumunu Emekli İmamhatip Mehmet Gümüş’ün yaptığı sunum ve duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Polikliniğin bütün katlarında bulunan diş ve ağız bakım ünitelerinin günümüz teknolojik ekipmanla donatılması ve mimari dizayn görenleri mesh etti. Gezi sırasında halef selef belediye başkanlarının bir birleri ile sergiledikleri samimi tavır esprili sohbetleri de beraberinde getirdi. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın diş koltuğuna oturarak bu koltuğuda hiç sevmiyorum.” Şeklindeki esprisine, elini omzuna atan Mehmet Türe,”Ne yapacaksın şimdi koltuk burada yani” şeklinde karşılık verdi.
Her iki başkan da böyle bir polikliniği Anamur’a kazandırdıkları için Abdullah Gümüş ve Hidayet Alple birlikte ekibini tebrik ve teşekkür ettiler.
Alp ve Gümüş ise  Polikliniklerinin açılışına katılanlara teşekkür ettiler. Açılışta getirilen tatlıları ise bizzat belediye Başkanı Hidayet Kılınç davetlilere ikram etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —