Tarih: 28.09.2022 18:19

Bazı oyuncular her zaman topu ister

Facebook Twitter Linked-in

'Başka bir milli takımda forma giymiş Amerikalı bir basketbolcu. Bazı oyuncular hala topu Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Sertaç Şanlı şeklinde istiyor. Larkin, Türkiye doğumlu betox basketbolcuya katkı sağlaması için baskı altında' diyor.

Milli A erkek basketbol yıldızı Shane Larkin, FIBA ​​​​Dünya Kupası ikinci tur elemelerinde Türkiye-Sırbistan'a karşı oynadığı performans nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Larkin, sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

'Gurur duyuyorum'

Larkin, 'Milli takımdaki  rolüm Efes'teki rolümden tamamen farklı. İnsanlar benden Efes'te oynadığım maçları oynamamı bekliyor ama bu bir takım Farklı takımlar Farklı takımlar Milli takımdaki görevim diğer oyunculara yardım etmek. ve onları daha iyi hale getirin. Bu benimle ilgili değil, bizimle ilgili. Takımımın gösterdiği karakterle gurur duyuyorum. 'dedi.

(Agen Sports)

Siwa Sports geçen sezonun son haftasında Çin Süper Ligi'nde Kathris Sports'u 2-1 mağlup etti. Bu maçın ardından yeni sezonun ilk 7 lig maçı betox giriş kazanılamadı

Karşılaşmanın ardından sahada Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Iidoral, 2. haftada Adanad Mir Sports'a 3-0 yenildi. Üçüncü hafta Alanyaspol ile berabere kalan kırmızı beyazlılar, dördüncü hafta deplasmanda Beşiktaş'a 1-3 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip Fatih Karagümrük 5. ve 6. haftalarda. Bu hafta İstanbul Sport'a karşı 1 puan kaybetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —