Tarih: 12.10.2022 14:11

Beyazlı ekipler, taraftarları sevindiren bir performans sergileyemedi

Facebook Twitter Linked-in

Son iki maçında evinde Medipol Başakşehir'e 0-1 yenilen Valerien Ismael'in öğrencileri, bir sonraki maçta  İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldıklarında sert bir şekilde 4. sıraya gerilediler. Puan kaybının yanı sıra, önceki haftalardaki geri dönüş, baş antrenör Valerian Ismail'in hedef alınmasıyla betonevip takıma yönelik eleştiriler aldı. Turnuva Başkanı ve Sportif Direktörü Jejon Kazancı, durumu hemen kavrayarak, Fenerbahçe derbisi öncesinde İsmail'e olan güvenini ifade ederek teknik heyeti ve oyuncuları rahatlattı.

Öte yandan çok eleştirilen Valérien Ismaël ise hafta boyunca yaptığı antrenmanlarla futbolcuları motive etmeye ve takımı hazırlamaya çalışıyor ve galibiyeti vurguluyor. Oyuncu moralinin oldukça iyi olduğu düşünülse de tüm dikkatler iki vasat maçı bitirip yeniden iyi futbol oynayan Fenerbahçe'de.

N'Koudou dışında hata yok

Beşiktaş'ın Kamerun milli takımından engelli dönen Nkudou dışında eksikleri yok.

Ghezzal bir buçuk ay sakatlıktan kurtuldu ve bu akşam  antrenmanda bir karar verecek. Takımla sadece iki antrenmana katılabilen Gezar, kondisyon betonevip giriş eksikliğinden dolayı kadroda yer almasına rağmen yedek kulübesinde oturmayı planlıyor.

Bir diğer sakatlanan oyuncu Nathan Redmond'un durumu da oynamasına engel olmadı. Geçen hafta sol elinden ameliyat olan İngiliz futbolcu, özel olarak hazırlanan bileklik yardımıyla öne geçecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —