Tarih: 15.08.2022 13:42

Orada pek yeni olduğunu düşünmüyorum

Facebook Twitter Linked-in

Bizi şaşırtacağını sanmıyorum. Geçen yıldan bu yana iki oyuncu kaldı. Takımın %80'i aynı. Çok büyük bir yenilik olacağını düşünmüyorum. Lucescu'nun futbolda gösterdiği şeylere büyük  saygı duyuyorum. İyi dostluklarımız var. Umarım geçen sene olduğu gibi bu sefer de sahadan geçen sene olduğu gibi mutlu bir şekilde ayrılmak isterim.”

Jorge Jesus, Dünya Fenerbahçe Günü şerefine sözlerini şöyle tamamladı:

“Dünya  Fenerbahçe Günü'nü tebrik ederim. Bu kulüp için özel bir gün ve harika bir zaman. Bugün hem Fenerbahçe taraftarları hem de Türkiye için önemli bir gün. Kazanmak çok önemli olacak ama bence iki takım arasında çok yönlü bir güç dengesi var. Birçok Fenerbahçeli futbolcu daha önce Şampiyonlar Ligi'nde oynamadı ve Fenerbahçe de yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde oynamadı. Bu onların enobahis yararına olabilir, ancak titizliğimizi ve kararlılığımızı gösterirsek ve taktiksel olarak iyi organize olursak onları şaşırtabileceğimizi düşünüyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılmış olduğu cenaze namazına Gömü ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Kültür ve Gezim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —