Tarih: 15.11.2022 14:02

Red Bull Shop’tan hediyeler kazanmıştır

Facebook Twitter Linked-in

Yedi haftada 5.177.802 puan toplayan Songül Ersoy, yarışmanın galibi oldu. Ersoy, Red Bull sporcusu Hande Baladin ile tanışma ve maçı özel olarak izleme fırsatı bulacak.

Bir dizi keşif ve ziyaretle Muğla'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yatağan Gençlik Merkezi'nin açılışını yaparak Gençlik ve astekbet Spor Yatırım Protokolü törenine katıldı.

Bakan Kasapoğlu,  gençler, sporcular ve Yatağan yöresi sakinleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Yeni tesisin bölgeye fayda sağlamasını isteyen Kasapoğlu,  açılış kurdelesini kesti.

Bakan Kasapoğlu konuşmasında sinema salonu ve atölyeleri olan bir gençlik merkezinin Yatağan'a çok yakışacağını söyledi.

'TÜRKİYE DİNAMİK BİR ÜLKEDİR'

Gençler için her zaman en iyisi için çalıştıklarını ifade eden Kasapoğlu, şunları kaydetti:

Omuz omuza, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Muğla'ya yeni müjdeler ve yeni izlenimler nedeniyle geldik. Muğla için zaten çok iş yaptık, bu işi devreye sokmanın zamanı geldi. Bu gençlik merkezini faaliyete geçirip Köyceğiz'e gidiyoruz. Spor salonu ve gençlik merkezimizi açacağız. Aynı şekilde Muğla'da da bitişik tarlalar, holler, halı sahalar, havuzlar ve kortlarla birlikte birçok hazır  tesisimiz var. Umarım kurdeleleri birlikte keseriz. Türkiye dinamik astekbet giriş bir ülkedir. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde AKP hükümeti olarak çıtayı nasıl yükseltebiliriz, onun çabası içindeyiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —