Tarih: 08.10.2022 11:29

Sms Onay Hizmeti ile Sanal Numara Tahsisi

Facebook Twitter Linked-in

 

SMS Onay hizmeti güvenle kullanabileceğiniz bir sanal numara tahsisidir. Kişisel güvenliğiniz için fiziksel numaranızı paylaşarak doğrulama işlemi yapmak yerine, tamamen güvenli bir sanal numara hizmeti sunar. Türkiye hizmeti ile 90 ülke kodlu numaralarından satın alma işlemi yapabilirsiniz. Üye kaydı veya giriş yapmak istediğiniz platformlarda, telefon numarasına sms onay kodu yollayarak onay isteyen sistemler için geliştirilen, sanal numara alma veya kiralama hizmetidir. SMS onay kodu size verilen sanal numaraya gelir ve böylece sms onay kodunu platforma girerek sms onay adımını tamamlarsınız. Güvenli sms onay servisi için onayla adresinden bilgi alabilirsiniz.

Sms Onay Hizmeti Güvenilir mi?

 Sms onay sitesi, kullanıcının hesap güvenliği için yapılsa da kişisel veriler diğer şirketlere reklam tanıtım karşılığında satılma riskini de içinde taşımaktadır. Kişisel bilgilerin, başka sitelerin adreslerinde bulunmasını istemeyen kişiler, numara satın alarak hesap doğrulaması isteyebilirler. Sms onay servisi %100 güvenlidir. Sms onay kodu aldığınız numara tek seferlik olup farklı bir zamanda ve ya platformda kullanılmaz. İster kiralama hizmeti alın ister tek seferlik sanal numara Siz kullandıktan sonra numara silinir tekrar sms onay kodu sitesinden kullanılamaz ve aynı numara satın alınamaz. SMS Onayı, kişisel bilgilerinizi ve hesabınızı korumak için tasarlanmış güvenli sistemdir. SMS doğrulama sistemi, kişisel bir kişisel numara yerine sanal bir numara kullanarak kişisel bir hesap oluşturma sağlar.

Sms Onay Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Kişilerin şahsi numaraları görünmeden sms onay alınması mümkün olan bu sistemde, yapılması gereken tek şey siteye üye olmaktır. Bu mobil onay sitelerinden alınan numaralar bütünüyle sanal numaralar da olmak üzere tek kullanımlıktır. Bu anlamda alınan numaralar bir başkası tarafından kullanılamaz. Sağladığı avantajlardan diğeri de sosyal medya platformlarında ikinci bir hesabın açılabilmesidir. Satın alınan numaralara sadece 1 kere sms alabilirsiniz. Numarayı kullanarak kod aldığınızda SMS kodunuz panele gelir. Bir daha aynı numaraya sms alamazsınız. Eğer aynı numaraya sms almanız gerekiyorsa numara kiralama hizmetleri ile saatlik, günlük veya aylık olarak kiralayarak süre boyunca gelen SMS'leri görebilir ve aynı numara ile sms alabilirsiniz.

Sisteme Nasıl Bakiye Yükleyebilirim?

 Güvenlik nedeni ile aynı numaraya tekrar sms alınamaz. Ancak kiralama hizmetleri sayesinde ister saatlik, ister günlük isterseniz de haftalık olarak numara kiralama işlemleriz ile dilediğiniz kadar aynı numaraya ister 1 platformdan ister tüm platformlardan sms almaya devam edebilirsiniz. Tüm işlemlerinizde kullanmak için bakiye yüklemesini 3d güvenli kredi kartı ödemesi ve banka havalesi seçeneği ile 7/24 yapılabilir. Bakiyeniz hesabınıza anında yüklenmiş olacaktır. Bakiye yüklerken %20'ye varan hediye kupon kazanmak için müşteri panelinizdeki duyuruları okumayı ihmal etmeyin. Böylelikle her yükleme işleminiz için bedava sms onay elde edebilirsiniz. Sms Onay Servisi, Fake numara ve mobil onay yapabilmeniz için sizlere güvenli ve hızlı işlem yapmanıza yardımcı olur. Güvenli sms onay servisi için onayla adresinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: https://onayla.com/blog/sms-onay-sitesi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —