Tarih: 05.03.2023 18:51

İlanSet ile 2. el otomobillerinizi kolayca satabilirsiniz !

Facebook Twitter Linked-in

Tanıdık bir galerici arkadaşınızda yok. Hem arabanızın piyasa değerini araştırmak istiyorsunuz hemde en uygun nerde nasıl satabilirim derdindesiniz. Fakat çalışma şartlarınızda size imkan vermiyor dolaşmak için. Acil paraya ihtiyacınız var ve satmanız gerekli. Ne yapabilirsiniz?

İşte yine herşeyde olduğu gibi teknoloji harikası olan internetten kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Hem zamandan kazanmış olursunuz hemde daha kolay bir şekilde aracınızı satışa sunabilirsiniz. Ayrıca işi bilen ve bilmeyen belkide size fiyat hakkında yalan yanlış bilgiler verip kafanızı karıştıracak bir çok kişiden de uzak durarak tek bir fikir sahibi olmanız için yapmanız gereken en basit ve çabuk bir yol internet üzerinden arabanızı satmanız. Bunun için ücretsiz ilan sitesi olan İlanset’i kullanabilirsiniz. Üyelik gerektirmeyen İlanset ile ürünlerinizi kolayca satışa sunabilirsiniz.

Güvenirliliği ile hizmet anlayışından memnuniyet duyacağınız İlanset’teki binlerce ilanı ayrıntılı inceleyebilirsiniz. İlanset ile 4 pratik adımı takip ederek hızlı bir şekilde ilan verebilirsiniz. İlanset.com ilan sitesindeki ilan ver butonunu tıklayarak kolay bir şekilde ilanınızı yayınlayabilirsiniz. Aynı zamanda ilanınızın anasayfadaki vitrine ücretsiz olarak eklenmesini de gene aynı platform üzerinden talep edebilirsiniz.

İlanset rakip siteler arasından ücretsiz ve sınırsız ilan verebilme özelliği sayesinde sıyrılabilmektedir. Ana ve alt kategoriler halinde geniş bir alanda hizmet sunan İlanset sayesinde 2. el otomobil ilanları sayfasında otomobillerinizin ilanını ücretsiz yayınlayabilirsiniz. Aracınıza dair ilgi bilgileri ayrıntılı olarak girdikten sonra kendi aracınızın birkaç değişik açıdan çekilmiş fotoğraflarını ekleyebilirsiniz. Eğer değişen her hangi bir parçası varsa nedenleri ile açıklamasını yaparak daha verimli bir şekilde aracınızı tanıtabilirsiniz. İşin en can alıcı noktası sitede ve diğer araç satışı yapan sitelerdeki araştırmalarınıza dayanarak güncel piyasa değerinde belirlediğiniz ücreti yazmak kalıyor. Artık ister evinizde tabletten yada akıllı telefonunuzdan isterseniz iş yerinizde bilgisayarınızda aracınızın satılık ilanlarını takip edebilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —