Tarih: 10.10.2022 14:16

Kerem ve Yunus'u bulmak için kulübe giden yol

Facebook Twitter Linked-in

Cim-Bom döneminin başından bu yana performanslarıyla eleştirilen milli takım oyuncuları Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün, önceki gece Adana Demirspor padişahbet maçında forma giyememişti. . .

Kötü performanslarına rağmen her zaman yıldız oyuncuları kucaklayan teknik direktör Okan Brook'un artık başka formüllere yöneldiği anlaşılıyor. Bay Huang Hong'un Kerem veya Yunus'u kulübeye çekmeyi planladığını duyurun. Sonuç olarak, Okambrook üç günlük tatilin ardından iş için farklı isimler deneyecekti.

Beşiktaş, Toto Premier Lig'in 8. haftasında dün akşam Fenerbahçe'yi konuk etti. Başakşehir'e mağlubiyet ve İstanbul Sports ile berabere kaldıktan sonra milli takıma giren Blackhawks, dün akşamki rövanş maçında taraftarlarına tam destek verdi. Karşılaşma öncesinde  bir grup Beşiktaşlı taraftar, Nevzat Demir Tessislei'nin önündeki takım otobüsüne tezahürat yaparak el salladı. Otobüs Vodafone Park'a geldiğinde stadyum cephesi padişahbet giriş adeta bir karnaval alanına dönüştü. Vodafone Park'ta saatler önce tribünleri dolduran taraftarlar, takımlarına tam destek verdi.

Görsel bir şölen sundular

Maç öncesinde Beşiktaşlı  taraftarlar, ısınan futbolculara destek vermeye başladı ve morallerini yükseltmek için oyuncuları tek tek  tribünlere çağırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —