Tarih: 11.12.2022 07:44

Bakan Varank,'60 Yıllık Heyecan Gerçeğe Dönüştü'

Facebook Twitter Linked-in

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Türkiye Büyük Millet Meclis'ine Togg ile geldi. Bakan Varank, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Varank, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

'Gördüğünüz gibi Türkiye'nin 60 yıllık heyecanı, hayali gerçeğe dönüşmüş. Ben basın mensuplarımızdan da o heyecanı görebiliyorum. Biz Togg dan rica ettik bütün izinlerimizi aldık. Bugün Meclisimize Togg ile geldik. Birileri öyle bir milli projeyi hazmedemişlerdi. Biz de Togg'u Meclise getirdik. Vatandaşlarımız görsün istedik.

İnşallah gün boyunca burada olacak. Değerli milletvekilimiz gelip görecekler. Bu bir vizyon projesi. Babayiğitlerin, mühendislerimizin, teknisyenlerimizin bu projede büyük emeği var. Ama böyle bir vizyon projeyi ortaya koymak bir başbabayiğitlik gerekiyor. İşte Sayın Cumhurbaşkanımız bir başbabayiğit olarak bu projeniin arkasında durdu. Sonuna kadar destekledi. Hamdolsun Togg  bugün Meclis’e geldi.

Bu test araçlarından bir tanesi. Seri üretim bandından çıkan bir test aracı. Testler devam ediyor. Şubat ayında nasıl bir satış stratejisi uygulayacağını şirket ilan edecek. Mart ayında da bu araçlar satışa başlayacak. Bunun bir numarası yok bu bir test aracı.

Soru- Bakanlıklar bu aracı kullanacak mı.?

Bakanlıklar bunu kullanmak için sıraya girer diye düşünüyorum. Zaten bakanlarımız bizi sıkıştırıyor. Ne zaman araç gelecekte biz araca bineceğiz.? Diye. Gören herkes gülümsüyor. Demek ki doğru bir iş yapıyoruz. İnşallah mart ayıyla birlikte otomobilimizi yollarda gördüğümüzde herkes test edebilecek.'

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —