Tarih: 06.01.2024 16:53

Genç Voleybolcular Bozyazı'yı Gururlandırdı!

Facebook Twitter Linked-in

 Mersin Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamındaki ‘Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası’nın heyecanlı finalinde, Bozyazı Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, büyük bir başarı elde ederek il şampiyonu oldu. 
Toroslar Mersinli Ahmet Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara katılan 12 takım arasından sıyrılarak finale yükselen Bozyazı Ortaokulu ekibi, A Grubu'nda gösterdiği üstün performansla rakiplerini geride bıraktı. Finalde ise Silifke Atayurt Ortaokulu ile karşılaşan Bozyazılı genç voleybolcular, çekişmeli geçen mücadele sonucunda 3-1'lik set skoruyla galip gelerek il birinciliğini kazandılar. 
Bozyazı Ortaokulu Müdürü Mehmet Sak, takımı aldıkları şampiyonluk kupası ve madalyalarla karşılayarak, "Öğrencilerimizin gösterdiği üstün performans, azim ve disiplinle il birinciliğini elde etmeleri bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, beden eğitimi öğretmenlerimiz Yusuf Çiçek ve Sadettin Çıtak'ı gönülden tebrik ediyoruz. 
Şimdi sırada Niğde'de düzenlenecek bölge şampiyonası var, ve inanıyoruz ki öğrencilerimiz ilimizi en iyi şekilde temsil ederek birincilikle dönecekler." şeklinde konuştu. Bozyazı Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, aldıkları birincilikle birlikte Niğde'de düzenlenecek bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanarak, ilçe ve okul adına büyük bir gurur yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —