Tarih: 05.09.2022 05:58

Piyasadan haberler

Facebook Twitter Linked-in

RODRG…Mustafa Kemal Atatürk prospekti ev 41/47 sayılı Mebel mağazası Bakü -AZERBAYCAN adresinde tadilat sonrası faaliyetine başlayacağını daha önce duyurduğumuz yeni mağazamız faaliyetina başlamıştır.

GESAN…Şirket %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Irak'ta yerleşik bir firma ile ‘'Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Yedek Malzemeleri'' satışına yönelik sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli 5.300.000, -USD'dir. (Beşmilyonüçyüzbin, Amerikan Doları) (Güncel USD/TL kuru ile sözleşme bedeli 96.513.000, - TL'dir.)

MIATK…Elektrikli Bisiklet /Araç Paylaşım Sistemleri kapsamında yapılacak çalışmalar ve uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması için MİA ve KUTEM (Gazi Üniversitesi Kent İçi Ulaşım Teknolojileri Erişebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi , https://kutem.gazi.edu.tr/ ) arasında iş birliği protokolü imzalanmıştır. Amaç, ülkemizin de içinde bulunduğu 2050 yılı net sıfır emisyon hedefine katkı sağlayarak ; Mikromobilite istasyonlarının kurulumu ve araçlarının kullanımının yaygınlaştırılması , yenilikçi teknolojiler kullanılarak Elektronik Ödeme Sistemleri ile teknolojinin her alana ulaştırılmasıdır.

AVGYO…Şirket aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin, sözleşme şartları aynı kalacak şekilde 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına karar verilmiştir.

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —