Tarih: 16.11.2022 14:01

Ancak büyük takımlar oyunun heyecanıyla

Facebook Twitter Linked-in

Eksi Valerian İsmail...

“İsmael oyuna coşkuyla başlıyor ve ardından temposuzluk ve oyuna hakim olamama ile mücadele ediyor. Top hissi yok, daha dik oynayan ve hücumu daha hızlı bitirmek isteyen bir yapısı var. Ancak büyük takımlar oyunun heyecanıyla hayranlarını şaşırtıyor. Orada eksik.'

'Okan Buruk'un en büyük sorunu...'

'Okan'ın oyunculuk kariyeri söz konusu değil. Kupa ve şampiyonluğu yüzünden. En büyük sıkıntısı yeni bir yönetim, yeni bir kadro, ciddi kariyerli oyuncuları oldukca betsortie hazır olmayarak geldi. Oyun olarak istenen seviyede değil fakat puan olarak fazla kopmadı. Yarıştalar, yüksek kalibre oyuncuları var, skor olarak da işe girerlerse hocayı ve ekibi rahatlatırlar.”

‘Yeni jenerasyon hocalar esin olacak’

“Emre, Nuri, İlhan, Modern ve Ömer hoca şeklinde yeni jenerasyon hocalar oyunu ve oyuncuyu geliştirecek yeni ve değişik şeyler deniyorlar, oldukça de başarı göstermiş oluyorlar. Onların başarısı arkadan gelecek öteki teknik adamlara esin olacaktır, onların önünü açacaktır.”

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Akdeniz derbisinde deplasmanda Corendon Alanyaspor ‘a 3-2 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor, cuma günü sahasında oynayacağı İstanbulspor betsortie giriş maçının hazırlıklarına, 1 günlük iznin arkasından bugün akşam saatlerinde futbol sorumlusu Nuri Şahin nezaretinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlamış olacak. Kırmızı beyazlılar İstanbul temsilcisi karşısında kazanarak ligdeki 6 maçlık yengi özlemini sonlandırmayı hedefliyor.

Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, takımına golü vermesinin ardından İstanbul'da nefes nefese kaldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —