Tarih: 20.10.2022 10:12

Fethiye tatil imkânı olarak kişilere farklı deneyimler sunmakta

Facebook Twitter Linked-in

Fethiye tatil imkânı olarak kişilere farklı deneyimler sunmakta olan bir tatil şehri olmasının yanı sıra içerisinde bulunan tesisleri ile de harika tatil imkanı sunan bir şehirdir gerek yurtiçinden gelen turistler gerek yurtdışından gelen turistler için birçok farklı tatil hizmeti sağlayan bu şehir özellikle içerisinde barındırdığı Le Chic otel sayesinde popülerliğini arttırmaktadır.

Otelin her kesimden eğlence anlayışına sahip olan kişilere özel olarak sağladığı çeşitli hizmetler sayesinde ister gezmek ister doğa ile iç içe olmak isterseniz de balayı yapmak için mükemmel fırsatlar sunmaktadır.

Genellikle balayı çiftleri tarafından en çok tercih edilen mekanlar olmasının yanı sıra doğa içerisinde konforlu ve lüks bir tatil yapmak isteyen kişiler içinde harika bir deneyim sunmaktadır.

Özellikle tavan bölgesi cam olarak tasarlanmış odaları sayesinde kişilerin yataklarına uzanarak doğayı izlemeleri mümkün olduğu gibi aynı zamanda kendilerine özel terasları içerisinde yer alan oturma grupları sayesinde de doğayı rahatça izleyebilir ve bir yandan kahvelerini yudumlayabilirler.

La Luccı Rıstorante

La Luccı Rıstorante sayesinde kişiler dünya mutfaklarında yer alan enfes lezzetler ile tanışma imkânı bulmaktadır. Büyüleyici manzara eşliğinde romantik ve enfes lezzet deneyimleri yaşamak isteyen kişilerin otelin restoran bölümünden denizi izleyerek kahvaltı etmeleri mümkündür.

Kahvaltı öğünün yanı sıra misafirlerinin kahvaltı saatinde yetişememesi durumlarında 10.00 ile 10.30 arasında vermiş olduğu geç kahvaltı hizmeti ile de müşterilerin memnuniyetini sağlamaktadır. Aynı zamanda genel öğünler olan öğle yemeği ve akşam yemeği sonrasında 23.00 ile 00.00 arası gece büfesi de müşterilere hizmet vermektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —