Tarih: 05.10.2022 17:57

Fenerbahçe Premier Lig derbisi öncesinde Beşiktaş'ın röntgenini çekti

Facebook Twitter Linked-in

 

Mehmet Demirkol: Ev sahibi her zaman yardımcı oluyor. Kesinlikle çok yüksek bir atmosfer olacak. Bu Beşiktaş'ın psikoloji alanındaki hakimiyetinin bir eleştirisidir. İki takım da risk alıyor. Kırmızı kart beni asla şaşırtmaz. Bitmemiş kalan taraf belirleyici olabilir.

Cem Dizdar: Beşiktaş, tarihi olaylar ve 'talep teorisi' açısından en popüleri. Fenerbahçe şu ana kadar sadece oyuna değil, verilere de dayanıyor. Bununla birlikte, daha onwin makul bir olasılık, iki grubun çaprazlanmasıdır. bağlamak!

Serkan Akcan: Dolmabah Cederby'nin ilk yarısında yüksek baskı karşısında şaşkına dönerdik. İsmail için sorun maçın ikinci yarısında geldi. Beşiktaş'ın ilk yarıyı, Fenerbahçe'nin ikinci yarıyı  domine ettiği bir maçı izlemek çok mümkün.

Zafer Büyükavcı: Beşiktaş'ın futbol geçmişini nasıl yorumluyorsunuz? Ismael'in oyun stratejisi ve oyuncu tercihleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

'Şizofren Oyunu!'

Mehmet Demirkol: Genel olarak şizofrenik bir oyun olarak tanımlanabilir. Beşiktaş'ın Premier Lig'deki yüksek tempodan ezici oyuna geçişi bir anda oldu. Volatilite aralığı geniştir. İlk başta sorununun sadece bir planı olduğunu ve B ve C planlarının olmaması olduğunu düşündüm, ama bence bu biraz farklı. Niyet, hatta iyi niyet vardı, ama daha büyük olasılıkla, oyunu tek başına kontrol edemiyordu. Güçlü maçlar oynayamadığı Sporting İstanbul dışında hemen hemen her maçtaki harika performansın onwin giriş ardından derin bir çöküş yaşadık. Sivas maçında bile rakibe süpürüp son 10 dakikada maçı kaybederek skoru  tehlikeye attılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —