Tarih: 06.10.2022 09:46

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı hangi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Haber Merkezi-Fenerbahçe bugün hangi takımla kozlarını paylaşacak. Galibiyet alarak puanını yükseltmek isteyen Fenerbahçe’nin AEK Larnaca, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçında kozlarını paylaşacak.  Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibini yenerek puanını 7 yapmak ve namağlup serisini sürdürmek istiyor.  Fenerbahçe fanatiklerinin muhtemel en çok merak ettiği konu ise,  bugün ekranlara gelecek olan Fenerbahçe AEK Larnaca maçının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı. Fenerbahçe’nin kafalarda soru işaretleri bırakdığı diğer bir konu ise, takımın ilk 11’inin kimlerden oluşacağı.  Arama motorlarında araştırılan bu soruların cevapları ise saatler sonra cevap bulacak. Evet Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı hangi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa liginde Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe’nin B Grubu 3. Maçında Güney Kıbrıs Türk kesiminde top koşturan takımı AEK Larnaca ile karşılaşacak.
Fenerbahçe-AEK Larnaca Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Hem Türkiye hem de Güney Kıbrıs’ta takip edilecek olan maçın ekran meraklıları karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.
İşte bu sorunun cevabı
Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak.

MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, B Grubu 3. maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden AEK Larnaca ile karşılaşacak. Fenerbahçe, ilk maçta Dinamo Kiev'i yenmiş, 2. maçında Rennes ile berabere kalmıştı. Sarı lacivertli ekip, kazanarak puanını 7 yapmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Fenerbahçe 3 eksikle çıkacak
Fenerbahçe, zorlu müsabakada listesinde bulunan 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde tedavileri süren Luan Peres ile Joshua King, mücadelede forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra ligde son oynanan Beşiktaş müsabakasında aldığı darbe nedeniyle dizinde travma tespit edilen Mert Hakan Yandaş da takımını yalnız bırakacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —