Tarih: 26.01.2023 17:41

Fazilet Ablayı Binler Uğurladı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- İki yılı aşkındır illet hastalıkla mücadele eden İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu’nun eşi Fazilet Kahvecioğlu maalesef aramızdan ayrıldı. Fazilet Abla’yı bugün Bozyazı Kaledibi Mezarlığında binler sonsuzluğa uğurladı.
2020 yılının ekim ayından bu yana yakalandığı meme kanseri ile mücadele eden Fazilet Kahvecioğlu, son olarak Ortadoğu Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi görüyordu. Önceki gün fenalaşan  Kahvecioğlu, Önce Anamur Devlet Hastanesine getirildi, burada yapılan cenaze işlemlerinin ardından İskelede Akdeniz Sitesindeki evine getirilerek helallik alındı dualar yapıldı.
İki yıllık yaşam mücadelesinde eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Osman Kahcecioğlu ve çocuklarının gözyaşları ve feryatları herkesi gözyaşlarına boğdu. Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Anamur önceki dönem Belediye başkanı ve İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Türe, Gülnar İYİ Parti Eski Yeni İlçe Başkanları, Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, ANTSO Başkanı Mehmet Tuna, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İki çocuk annesi Fazilet Kahvecioğlunun cenazesi, cenaze namazının kılınması ve helallik alınmasının ardından dualar arasında toprağa verildi. Kahvecioğlu ailesi, daha sonra taziyeleri kabul ederken, araç yoğunluğundan Antalya Mersin Karayolunda trafik, bir saat boyunca kontrollü olarak  sağlandı. Anamur Ekspres Gazetesi olarak Fazilet Abla’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —