Tarih: 15.09.2022 07:29

Bornova’da Avrupa Hareketlilik Haftası başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Bornova Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan “ Avrupa Hareketlilik Haftası”nda spor etkinliklerinden ağaç dikimine kadar çeşitli etkinliklerin yapılacağını duyurdu.

Bornova Belediyesi, “Çeşitlendirerek devam et” sloganıyla tüm dünyada kutlanan etkinlik kapsamında 16-22 Eylül tarihlerinde ilçenin farklı noktalarında gün boyunca pilates ve yoga dersleri verileceği belirtildi.

İlçenin çeşitli noktalarında düzenlenecek etkinlik kapsamında 17 Eylül Cumartesi günü profesyonel trekking sporcularının katılabileceği Homeros Vadisi Trekking etkinliği ve Çamdibi Yüzme Havuzu’nda su topu müsabakası gerçekleşecek. 18 Eylül Pazar günü Büyükpark’ta başlayacak ve Belkahve Ata Anı Evi’nde son bulacak bisiklet turu düzenlenecek.

Avrupa Hareketlilik Haftası'na çocukların da katılımını sağlamak amacıyla 21 Eylül’de Yunus Emre Mahallesi'nde zeytin fidanı dikimi etkinliği gerçekleştirilecek.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Spor ve hareket sağlıktır. Daha sağlıklı olmak ve gelecek nesillerinde daha sağlıklı yetişebilmesi için en önemli etken ise temiz bir çevredir.” ifadesinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —