Tarih: 23.12.2022 08:17

Başkan Arslan'dan Gece Denetimi

Facebook Twitter Linked-in

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan gece de çalışmaya devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini denetledi. Başkan Arslan, Edremitliler için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hüsnü Elçin Yıldırım Caddesi’nde gece de çalışmaya devam ediyor. Azerbaycan Bulvarı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı’nı birbirine bağlayan caddede iş makineleri ile çalışan personel kilitli parke taş döşeme çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan çalışmalara hız verilmesi talimatı doğrultusunda mesai yapan personeli ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Halkın mağduriyet yaşamaması ve işlerin hızlanması adına güzel bir çalışma olduğunu kaydeden Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Öncelikle özverili davranarak geç saatlere kadar emek veren, adeta seferber olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşların ve öğrencilerin sıkça kullandığı bu caddeyi oldukça kısa bir sürede hizmete açacağız. Edremitliler için gece gündüz çalışarak, Edremit’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Fen İşleri Müdürü Emrah Erhan Acar ve yüklenici firma yetkilisi Hasan Sekmen de ziyaret esnasında hazır bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —