Tarih: 26.04.2023 13:31

Estetik Nedir? Estetik Cerrahi İlgi Alanları Nelerdir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Estetik bir anlamda sanatsal bir felsefedir. Estetik ve cerrahi alanındaki anlamı ise doğumsal ya da sonradan oluşan bir anomalinin yarattığı şekil ve fonksiyon bozukluklarının düzeltilmesi ve güzelleştirilmesidir. Kusurlu bir organın düzeltilmesi çağımızda bilimin ve teknolojinin ilerlemesi ile daha anlaşılır ve daha etkili uygulamalar haline gelmiştir. Estetik cerrahinin ilgi alanları arasında burun estetikleri, meme estetikleri, vücut estetikleri, yüz estetikleri ve özel estetiklerdir. Ameliyatsız olarak gerçekleştirilen botoks, dolgu, kök hücre enjeksiyonları gibi uygulamalarda estetik ve güzelliğin ilgi alanlarındandır.

Yüz ve Vücut Estetikleri Mersin Plastik Cerrahi

Yüz ve vücut estetikleri son yıllarda oldukça sık tercih edilen estetiklerden olup, estetik cerrahi de ilgi alanları oldukça değer görmektedir. Yüz estetiklerinde kulak estetiği, göz kapağı estetiği, kaş kaldırma, Hollywood yanağı estetiği, dudak kaldırma, çene estetiği, yağ enjeksiyonu sık olarak uygulanan operasyonlardır. Vücut estetiğinde ise, karın germe, yağ aldırma, kalça estetiği, Brezilya tipi popo kaldırma, bacak estetiği, kol germe, uyluk germe, genital estetik vücut estetik cerrahi de en sık tercih edilen estetik operasyonlardır. Mersin estetik doktorları arasında Op.Dr. Necmettin Tütüncü estetik ve plastik rekonstrüktif operasyonlarında Mersin ve Türkiye’de en çok talep gören doktorlardandır.

Mersin Estetik Ve Plastik Rekonstrüktif Cerrahı

Op. Dr. Necmettin Tütüncü estetik alanında yaptığı önemli çalışmalarla Türkiye’de en iyi estetik ve plastik rekonstrüktif cerrahlarından biridir. Doğumsal nedenlerle ya da sonradan oluşmuş işlev ve fonksiyon bozukluklarının yarattığı kötü şekil bozukluklarını düzeltmek konusunda uzman bir beceriye sahiptir. Mersin plastik cerrah olarak hizmetlerini Mersin VM Medikal Park Hastanesinde halen sürdürmektedir. Estetik cerrahiye olan ilgisi nedeniyle halen Türkiye’de ve Yurtdışında kendi alanında kurs, seminer, konferans gibi eğitici etkinliklere katılarak yurtdışında ve Türkiye’de akademik alanda makaleler de yayınlamaktadır. Estetik cerrahi de ilgi duyduğu konular piezo ultrasonik burun estetiği, meme ve karın estetiği, vaser liposuction, vücut şekillendirme, yüzde askı ve botoks uygulamalarıdır. Hakkında daha fazla bilgi almak için necmettintutuncu adresini ziyaret ederek randevu alabilirsiniz.

Ameliyatsız Estetik Cerrahi Mersin

Birçok kişi ameliyat masasına yatmaktan, hastaneden ya da doktordan korkmaktadır. Fakat ameliyatsız da gerçekleştirilebilen estetik operasyonlar sayesinde ağrısız ve korku olmadan faydalanabilecekleri yöntemlerin de olduğunu unutmamalıdırlar. Ameliyatsız estetiklerden botoks, dolgu uygulamaları, iple askı uygulamaları, PRP tedavisi, Mezoterapi yani somon DNA aşısı, H100 gençlik aşısı, Fibroblast tedavisi, kök hücre enjeksiyonu gibi uygulamalar ameliyatsız olarak gerçekleştirilen estetik operasyonlardır. Estetik cerrahi ve plastik cerrahi Mersin uzman doktorlarından Op. Dr. Necmettin Tütüncü ameliyatsız estetik cerrahi uygulamalarında eğitim ve deneyimlerine dayanarak oldukça profesyonel hizmetler vererek müşterilerinin daimi olarak memnuniyetlerini sağlamayı başarmıştır. Daha fazla bilgi almak için necmettintutuncu adresini ziyaret ederek detaylı olarak bilgi alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —