Tarih: 18.01.2023 14:23

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Özdemir Güven Tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda mevcut Başkan Ahmet Özdemir el kaldırılarak yapılan açık oylama seçimle açık ara fark attı ve güven tazeleyerek tekrar Başkan seçildi.
Yıldız Düğün salonunda düzenlenen seçimde, diğer aday Hüseyin İbret’in açık oylamaya karşı çıkması nedeni ile gergin bir ortamda gidilen seçimde emniyet deyim yerindeyse teyakkuza geçti. Her iki kapının tutulduğu seçimde, geçiş sadece orta kapıdan polis kontrolünde verildi. Üyeler ise içeriye üyeliklerini ibraz eden listeyi imzalayarak giriş yaptı. Saat 10:00’da başlayan içeri alımlar yaklaşık saat 12:00’ye kadar devam etti.
Siyasi Parti ve sivil Toplum Kuruluşlarından Yoğun İlgi
Genel Kurula, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ile Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan genel kurulun açık oylama mı kapalı oylama mı yapılması esnaflara soruldu. Esnafların çoğunluğu oylamanın açık yapılmasını talep ederek gündem maddelerinin okunması ve oylanmasının ardından seçimlere geçildi.
Çoğunluk Açık Oylamayı Tercih Etti
Kooperatif ortaklarının çoğunluğunun talebi ile gerçekleştirilen açık oylama sonucunda mevcut Başkan Ahmet Özdemir güven tazeleyerek yeniden Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı oldu.
Özdemir’den Esnafa Teşekkür
Seçim sonu Başkan olan Ahmet Özdemir yaptığı teşekkür konuşmasında “Sevgili ortaklarım. Değerli Esnaflarımız Dün neysek, bugünde aynıyız. Beni çok duygulandırdınız. Biz sizlerle her daim varız her daim beraberiz. Ben sizlerle var oldum. Siz bana bu yetkiyi verdikçe her türlü göreve devam edeceğim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —