Tarih: 16.08.2022 13:43

Erce ve Arda kardeşlere hayırlı olsun

Facebook Twitter Linked-in

Saha içinde ve dışında çok iyi insanlardı. Uğurkan ve Taha kardeşlerine karşı yarışarak çok şey öğreniyorsunuz. Uğurkan kardeşin seviyesini ve Taha kardeşin potansiyelini biliyorum. Onlarla rekabet etmek bilinçaltında çok daha iyi sonuçlar elde edebilir. Buradaki insanlarla karşılaştırıldığında ben gencim ve öğrenmeye devam edeceğim. Oynamak ve deneyim kazanmak istiyorum. Medipol Sakşehir maçında Trabzonspor Kalesi'ni savunan genç yıldız, Bordo Mavililerin 1-0'lık galibiyetindeki performansıyla anılıyor.

Geçen sezonu İtalya Serie A'da 19. bitirip Serie B'ye düştükten sonra Genoa, yeni sezon öncesinde atılımlar yapmaya devam ediyor. İtalyan ekibinde Beşiktaş ile sözleşmesi feshedilen İtimat Yalçın yer aldı. '1999 doğumlu ve geçen yıl Beşiktaş'ta forma giyen yetenekli ve tecrübeli futbolcu artık bir Cenovalı futbolcu. Sözleşmenin imzalanmasının ardından Genoa milli futbolcusu goodbahis Yalçın Avusturya'nın Bad Haring bölgesindeki yeni takım kampına katıldı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 33 maçta 6 gol atıp 3 asist yaptı. 2020-2021 sezonunda Lecce'nin İtalyan kadrosunda sadece 11 maçta forma giyen Yalchin, gol atamadı veya asist yapmadı.

GÜVEN YALÇIN'dan BEŞİKTAŞ'a

Cenova'ya taşınan İtimat Yalçın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada siyah-beyazlı kulübe veda etti. Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Giymekten gurur duyduğum formalara ve çok deneyim kazandığım formalara veda edin. Zaman iyi gitmediğinde bile elimden geleni yaptım. Sonuna kadar sahada savaştım. Benim için yeni bir adım atmanın zamanı geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —