Tarih: 06.03.2023 10:52

Bitci Borsa, iki ödüllü kampanya ile yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, 2023 stratejileri özelinde belirlediği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Yılın ilk çeyreğinde farklı alanlarda yaptığı girişimlerle dikkat çeken borsa, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Bitcicoin Hacim Yarışması ve MCL Token Hacim Yarışması’nı başlattıklarını kamuoyuna duyurdu. Bitci Borsa tarafından düzenlenen yarışmaların Bitci.com.tr alım satım platformu ve Bitci TR mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi.

 Bitcicoin Hacim Yarışması 

1-15 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan hacim yarışmasında başarı elde eden yatırımcılara çeşitli ödüller veriliyor. Bu kapsamda, ilgili platformlar üzerinde belirtilen tarih aralığı içerisinde BITCI/TRY paritesinde en çok hacim yapan ilk 50 kişiye toplamda 1 milyon TL hediye ediliyor. Katılımcıların, belirtilen kurallar doğrultusunda Bitci.com.tr üzerinde kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlamış olması gerekiyor.

Resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, kullanıcıların ödülleri yarışma tamamlandıktan sonraki 21 iş günü içerisinde Bitci.com.tr üzerindeki cüzdanlarına yatırılacak. Bununla birlikte, yarışma süresince borsa hesabından para ve coin çekim işlemi gerçekleştirenler diskalifiye edilecek. Ayrıca, farklı bir hacim yarışmasının kazananı olanların, Bitcicoin Hacim Yarışması’na katılmasında herhangi bir sakınca olmadığının da altı çizildi. Ödül miktarlarına ilişkin detaylar resmi internet sitesinde yer alıyor.

Ödüllü MCL Token Hacim Yarışması 

2023’teki yeni yol haritası çerçevesinde kampanyalara daha fazla ağırlık veren Bitci Borsa, MCL Token Hacim Yarışması’nı başlattığını duyurdu. 1-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmada en çok hacim yapan bir kullanıcı 28-30 Nisan tarihleri arasındaki Bakü’de MCL araçlarını canlı izleme ve ödül havuzundan 6 bin TL almaya hak kazanıyor. Yapılan açıklamaya göre, kazanan kişinin konaklama (kahvaltı dahil) ve uçak masrafları da Bitci Borsa tarafından karşılanıyor.

Ayrıca, belirlenen tarihler arasında en çok hacim yapan 50 kullanıcı 50 bin TL’lik ödül havuzunu paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Bitci Summit etkinliğinde borsanın yeni yılda faaliyetlerine hız kazandıracağı ifade edilirken, bu süreçte kampanyalara odaklanacağı vurgulanmıştı. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde de yeni kampanyaların duyurulması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —