Tarih: 21.11.2022 08:12

Doğa Tutkunları Avşa Adasında Ne Buluyor?

Facebook Twitter Linked-in

Marmara'nın en gözde tatil bölgelerinden birisi olan Avşa Adası yoğun yaşam temposu içerisinde kısa bir tatil kaçamağı yapmak isteyen Doğa tutkunlarının ilgi duyduğu bir yöredir. Muhteşem doğası ve Denizi ile yılın her Mevsimi büyüleyici bir güzelliğe sahip olan Avşa Adasının ulaşım ve konaklama detayları en çok araştırılan konuların başında gelmektedir.

Avşa Adası Konaklama

Avşa Adası otelleri çoğunlukla Apart ve Butik Otel konseptinde hizmet veren kaliteli konaklama imkanı sunmaktadır. Bölgede faaliyet gösteren tüm oteller hakkında detaylı olarak bilgi alabilmek için Avşa Adası Tatil Rehberi internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Tek bir çatı altında Avşa Adası'nda faaliyet gösteren tüm otelleri bulabilir ve her birini inceleyerek iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Tatilcilerin yoğun bir ilgi ile ziyaret ettiği Avşa adasında sunulan geniş konaklama imkanları sayesinde tristlerin konforlu ve rahat bir tatil geçirmeleri sağlanmaktadır.

Avşa Adası Ulaşım

Avşa Adası feribot ile ulaşabileceğiniz bir tatil bölgesidir. Özellikle yaz aylarında İstanbul, Erdek ve Tekirdağ üzerinden feribotlar ile ulaşım sağlayabileceğiniz Avşa Adası'na kış döneminde de feribot seferleri düzenlenmektedir. Her mevsim farklı sıcaklıklarda düzenlenen feribot seferleri feribot saatleri hakkında bilgi almak istediğinizde Avşa Adası Tatil Rehberi internet sitesinde en güncel bilgileri bulabilirsiniz. Avşa adası ido seferleri en güncel saat içerikleri ile tatilciler için bu platformda yer almaktadır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —