Tarih: 28.09.2022 13:21

Emirates SkyCargo, kargo gönderileri için yeni bir kanal ekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Emirates SkyCargo, kullanıcı deneyimini ve rezervasyon verimliliğini artırmak için dijital bir hareketle, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin kargo gönderileri için uçuşlarına doğrudan erişmeleri ve rezervasyon yapmalarına yönelik yeni bir kanal ekliyor.

Sektörün en büyük hava kargo rezervasyon platformu olan Freightos, WebCargo ile çalışan Emirates SkyCargo müşterileri, doğrudan rezervasyon yapmak için kargo havayolunun uçuşlarına ve envanterine hızlı ve kolay bir şekilde doğrudan erişebilecekler.

Emirates SkyCargo, İspanya, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, Birleşik Krallık ve Türkiye'nin WebCargo platformuna müşteri erişimini aşamalı olarak kullanıma sunuyor. Ekim ayının sonunda, Emirates SkyCargo'nun WebCargo platformundaki envanteri, Kasım ayında Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından tüm Avrupa'daki müşterilerin kullanımına sunulacak.

Asya ve Afrika'daki müşteriler Ocak 2023'e kadar erişime sahip olacak. Henüz WebCargo kullanmayan müşteriler ücretsiz bir hesap açmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirler.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —