Tarih: 06.03.2023 11:51

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın'dan Berat Gecesi Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Berat Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Aydın Berat Gecesi'nin Türk milleti, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek Ramazan ayının müjdecisi ve bağışlanma gecelerinden biri olan, İslam âleminin en hayırlı gecelerinden biri olan Berat Gecesi’ni huşu içerisinde karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Berat gecesi Peygamber Efendimizin ifadesi ile ‘af, mağfiret ve aydınlanma gecesi’dir. Bugün çokça af dilemek, iyilik yapmak, gönül almak ve Yüce Allah’ın affına erişebilmek için bizlere güzel bir fırsattır. Bizler de bu fırsattan istifade edip varsa gönlünü kırdığımız veya gönül koyduğumuz kişilerle bir araya gelip helalleşelim. Ailemizin, büyüklerimizin ve sevdiklerimizin Berat Gecesi’ni kutlayıp hasbihal edelim.

Asrın felaketi diyebileceğimiz ve 10 ilimizde çok büyük yıkımlara neden olan depremde hayatını kaybedenler, yaralı olup şifa bekleyenler, sevdiklerini kaybedenler için bolca dua edelim. Rabbim bu gecelerin hürmetine milletimizi her türlü kazalardan, belalardan ve afetlerden korusun.

Başta Seferihisarlı hemşehrilerim olmak üzere bu anlamlı gecenin Türk milleti, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm hemşehrilerimin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —