Tarih: 10.09.2022 08:25

İsveç liginde Jürgarden'den Isaac Sheehan, bir süredir Galatasaray'ın transfer gündemindeydi

Facebook Twitter Linked-in

10 No'lu Diasaba'yı imzalayan Iidoral, Landers'ın sol kanat oyuncusu 24 yaşındaki Tosin Kohinde'yi satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı kabul etti. Bugün imzalamayı umuyorum

Geçiş sürecinin son günlerinde gaza basan Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için ağzını açarak Danimarka'ya yöneldi. Kırmızılar ve tulipbet Beyazlar, bir süredir Toshin Kehinde için Landers ile görüşüyorlar. Antrenör Riza Chambé'nin kişisel olarak yaklaştığı oyuncularla iletişim halinde olmak mümkün. Dün kurulan son temasta Danimarka temsilcisi de ikna oldu. Yiğidolar, başarılı futbolcuyu sabah kontrol için İstanbul'a getirecek. Bir sorun çıkmazsa bu gece imzalamayı umuyorum.

Çalimbay kanat istedi

24 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu, yeni  Danimarka liginde şimdiden beş maç oynadı. Son maçımda 42 maçta 6 gol 8 asist yaptı. Kehinde iki kanatta da oynayabiliyor.

Şampiyonlar Ligi play-off'larında FC Kopenhag için Danimarka ile ilk maçına çıkan Trabzonspor, maçı 2-1 kaybetti. İlk maç sırasında Burgonya tulipbet giriş takımının kaldığı otelin yakınında havai fişek gösterisi yapıldı. Gösteri, Trabzonspor yönetiminin şikayetlerine rağmen devam etti.

Ayrıca Burgonyalı taraftarlar, FC Kopenhag'ın bir Aksabat otelinde kaldığı otelin önünden tabelalar ve havai fişeklerle gürültü yaparak yürüdü.

Güvenlik güçlerinin otel çevresinde ve denizde  geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —