Tarih: 19.10.2022 14:23

1 puan, Mayem 1 puanla Dünya Şampiyonası

Facebook Twitter Linked-in

Kiraly daha önce Team USA için bir destek koçu olarak görev yaptı. Takımın en çok gol atan oyuncularına baktığımızda şu isimleri görüyoruz; Andrea Drews 54 sayı (36 pozisyon, 5 blok, 13 eleme), Alexandra Frantti 51 sayı (47 pozisyon, 2 eleme), 2 eleme). Bir zamanlar Vakıf Bank ve Fenerbahçe Opet formaları giyen Kelsey Robinson 41 sayı (37 top, 3 blok, 1 KO) ile takımın en skorer favorisen isimlerinden biriydi.

Emre Belözoğlu, kariyerine şanlı başlangıcını geçen sefer takımını Avrupa küme düşme hattına taşıyarak sürdürdü. Genç teknik adam, Fenerbahçe'de aldığı bir maçlık yenilginin ardından Medipol Başakşehir'den görevi devraldı ve istikrarlı performansını her geçen gün geliştirerek Premier Lig'e damgasını vurmaya devam etti. Kaybeden Turuncular bu dönemde resmi maçlarda pek görülmedi - Lacivertliler ilk gollerini Ankara'nın Guju'sunda favorisen giriş 2-1 kazandılar.

En az gol atan takım

Başakşehir, 5 büyük ligde en az gol yiyen takım olarak onurlandırılıyor ve Çin Süper Ligi'nde 17 puanla birinci sırada yer alıyor. Emre Bellozoğlu'nun İstanbul'daki performansı, hücum ve savunmadaki üstün performansıyla büyük beğeni topladı. Başakşehir, 5 büyük lige kıyasla ligde ve Avrupa'da mağlubiyet almayan tek takım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —