Tarih: 13.09.2022 16:03

Geçen haftayı Galatasaray'la berabere bitiren

Facebook Twitter Linked-in

Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşandı. Ümraniyespor maçı teknik heyet fırsat bulursa sakatlığı nedeniyle kaçıracak olan Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas ve Abdülkadir Yaşam, Ümraniyespor ile oynayacak.

Karadeniz Temsilcisi sağlık ekibi, üç oyuncunun da  tamamen yaralanmadığını ve 'oynanabilir' olduklarını söyledi. Antrenör Abdullah avcı padişahbet antrenman performansına bakılırsa umarım bu isimlere şans vermez.

Hamsik bu sezon yarı yarıya zar zor oynasa da Bacasetas 3 maçta 1 asist yaptı ve Abdul Kadir 3 lig maçında 1 gol kaydetti.

Maxi Gomez'in Sarı Donanma'ya katılması an meselesi.  İspanyol medyası başta olmak üzere birçok farklı kaynak, Fenerbahçe'nin Valencia ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaştığını ve resmi açıklamanın yapılacağını yazdı. İspanyollardan bir talep daha geldi. Böylece Gomez, Valencia takım arkadaşlarına ve kulüp çalışanlarına veda etmeye başladı. Uruguaylı forvetin kurumda eşyalarını topladığı bildirildi. Gomez, İstanbul'a dönmek için bavulunu hazırlar. 26 yaşındaki Fenerbahçe'nin seyahat planlarını bekliyor.

Meet Cavani

Valencia, Feerbach'tan Gomez'i kadrosuna kattıktan sonra Edinson Cavani'yi kadrosuna ekledi. Gomez, vatandaş olan deneyimli padişahbet giriş bir saldırganla tanışır. Çift, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Gomez'in ayrılışı kesin olarak görüldüğünden, iki Uruguaylı forvetin Valencia'da birlikte oynaması pek mümkün değil.

Galatasaray, Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'dan memnun olmayan Cengiz Ünder'e baskısını sürdürüyor. 25 yaşındaki kanat oyuncusunu kendi tarafına kiralamak için bazı temaslarından olumsuz yanıt alan Aslan, Türkiye'de 8 Eylül'e kadar sürecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —