Tarih: 31.08.2022 09:12

Pelkas'ın Shota Arveladze'den Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda Shota Arveladze Pelkas'a şu açıklamayı yaptı: Bence çok iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'de seviyesini gösterdi. Aslında o herkesin bildiği bir milli takım oyuncusu'

2 yıl önce geldi

Perkas, 2020'de PAOK'tan Fenerbahçe'ye teknik direktör Errol Blut altında transfer oldu, ilk sezonunda  8 gol ve 8 gol atarak adından söz ettirdi. Bu sezon modabet 34 maçta asist

Jesus ile oynama şansı yok

Vito Pereira taze döndü Nebahce'den sonra, Perkas performansı düşmeye başladı Yunong oyuncuları 33 maçta sadece 5 gol atabildi ve 2021/22 sezonu için hiçbir şey yapamadı. Bu sefer Jorge Jesus takımı devraldığında Perkas formasını kaçırdım.

Galatasaray, geçen sezon U19 elit ligini kazanmıştı. Şampiyonada büyük rol oynayan isimlerden biri olan Ahmed Jafeli, ülkesi Tunus'a transfer oldu.

Tunus'un Ligue I Pro takımlarından US Monastir, Ahmed Jafeli'yi kadrosuna kattı. Afrika Şampiyonlar Ligi'nde de forma giyen Tunus, gençle 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

2021'de başka bir  Tunus ekibi olan Espérance'dan Galatasaray'a transfer olan Jafeli, sarı-kırmızılı U19 ekibiyle geçirdiği modabet giriş 27 maçı bu sezon 5 gol ve 2 asistle tamamladı.

Şampiyonluk maçına başlıyor

Galatasaray U19 futbol takımının 2021-2022 sezonu için U19 elit ligini sona ermeden 7 gün önce Konyaspor yarışmasının şampiyonu olarak bitirmesi garanti. Galatasaray'ın 2-1 kazandığı maçın 51. dakikasında Ahmed Jafili'nin ilk golü geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —