Tarih: 05.10.2022 17:44

Vali Çuhadar, Doğanlı ve Çatalağaç'ı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

ADIYAMAN - 05.10.2022 - HİBYA - Kırsal kesimin ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiren Vali Mahmut Çuhadar, ziyaret programı kapsamında Adıyaman merkeze bağlı Doğanlı ve Çatalağaç köylerini ziyaret etti.

Gerçekleşen köy ziyaretlerinde Vali Mahmut Çuhadar’a Vali Yardımcısı Bedir Deveci ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kadir Kandemir eşlik etti.

Kırsal kesime yönelik gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle köylünün ihtiyaçlarını yerinde görmeye çalıştıklarını ifade eden Vali Mahmut Çuhadar, ‘Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkanı oluyor. 4 köyümüzde Koçali Baraj havzasında kalıyor. Ama yeni yerleşim biriminde 4 köyümüze modern evlerin yapılmasının yanı sıra vatandaşlarımızın sosyal alanda ihtiyaç duyduğu her türlü yatırım da yapılacak. Amacımız, köylülerimizi mağdur etmeden vatandaşlarımızın huzur ve güveni başta olmak üzere yaşam kalitesini artırmaktır. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

 

 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —