Tarih: 31.08.2022 12:03

Şifon ve dantel zarafeti Romantic Bride koleksiyonunda

Facebook Twitter Linked-in

Suwen’in yeni koleksiyonu romantik renkleri ve zarif detaylarıyla şık kadınların radarında.

Yeni sezonda şifon ve dantel detaylarını iç giyim tasarımlarına taşıyan Suwen, Romantic Bride koleksiyonu ile şıklığı zarafete dönüştürüyor. Romantic Bride ince askılı, kendinden pileli uçuş uçuş kumaşlı kısa gecelikleri, İspanyol kol detaylı sabahlıkları ve şık külot tasarımlarıyla gelin adaylarının da koleksiyonlarında yerini alacak.

Siyah, lila ve su yeşili romantik renk alternatifleri ile tasarlanan incelikli dantellerle işlemeli gecelikleri, gecelikleri tamamlayan zarif külot modelleri ve koleksiyonu tamamlayan şık sabahlıkları modern ve romantik tarzıyla ev giyimi tercihlerine yön veriyor.

Koleksiyonda yer alan göğüs kısmı dantelli kısa gecelik tasarımları uykuda bile şık görünmenizi sağlarken, orta boyda üretilen şifon dokudaki sabahlıkları külot ve geceliklerle kombinleyebilirsiniz.

Şifon ve zarif dantel detayların ön planda olduğu koleksiyonda, sabahlık, gecelik ve iç giyim ürünleri birbirini tamamlayan uyumda. SUWEN’in yeni Romantic Bride koleksiyonuna tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —