Tarih: 21.06.2023 09:28

Dünya Selfie Günü’nde Mutlu Karelere Eşlik Eden Güneş Gözlükleri Göz Kamaştırıyor

Facebook Twitter Linked-in

Dünya Selfie Günü’nde Mutlu Karelere Eşlik Eden Güneş Gözlükleri Atasun Optik’te  Güneş gözlüğü seçenekleriyle her stile uygun bir tarz sunan Atasun Optik,  21 Haziran Dünya Selfie Günü’ne özel güneş gözlüğü modellerini bir araya getirdi.  

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, sezonun trend güneş gözlükleriyle 21 Haziran Dünya Selfie Günü’ndeki mutlu anlara eşlik ediyor. Atasun Optik, tatilde, kampta ve eğlenceli anlarda çekilecek selfie’lerin vazgeçilmezi olacak sezonun trend güneş gözlüklerinden oluşan geniş bir seçki sunuyor.  Bu sezon da ikonik modellerden, sezonun modası renkli ve kemik modellere kadar farklı seçenekler moda severleri bekliyor.

Zamansız şıklığın vazgeçilmezi oval güneş gözlüğü modelleriyle öne çıkan Osse ve Persol gözlüklerin yanı sıra Ray-Ban’in klasikleşmiş damla modelleri trendler arasında yer alırken Emporio Armani kemik güneş gözlüğü sevenlerin tercihi oluyor. Inesta’nın rengarenk güneş gözlükleri ise selfielerinize neşe katarak dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor. 

Dünya markası yeni sezon güneş gözlüklerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —