Tarih: 18.08.2022 08:13

Ankaralılar, ″Birlik Aşı Aşure Etkinliği″nde buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), muharrem ayının ardından düzenleyeceği “Birlik Aşı Aşure Etkinliği” kapsamında Özcan Türe ve Sabahat Akkiraz’ın sahne alacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, muharrem orucunun ardından 21 Ağustos Pazar günü Gençlik Parkı’nda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Ankara Kent Konseyi’nin öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle düzenlenecek  “Birlik Aşı Aşure Etkinliği”nde Başkentlileri bir araya getirecek.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın koronavirüs sürecinde yaptığı çağırılarla birlik, dayanışma ve bereketin simgesi haline gelen Ankara,  gerçekleşecek “Birlik Aşı Aşure Etkinliği” ile birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verecek.

Semah dönülecek, türküler söylenecek

Zafer Akkaş’ın sunumunu üstleneceği “Birlik Aşı Aşure” etkinliğinde Ankaralılar semah dönecek, birlikte türküler söyleyecek. 21 Ağustos Pazar günü sat 15.00 itibarıyla başlayacak etkinliklerde, saat 20.00’de Özcan Türe, 21.00’de ise Sabahat Akkiraz Gençlik Parkı’na kurulan sahnede sevenleriyle buluşacak.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —