Tarih: 21.12.2022 07:45

Bakan Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nde konuştu

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Nebati’nin konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Bizim politikalarımızın odağında daima milletimizin refahı yer almış, temel hedefimiz daha güçlü Türkiye’yi beraberce inşa etmek olmuştur. 17 Şubat 2023 tarihinde düzenleyeceğimiz İzmir İktisat Kongresi’ni de bu anlayışla gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz, esnafımız, sanayicilerimiz velhasıl milletimizin tüm kesimlerinin geniş katılımıyla böylesi bir atmosferde tarihimizden güç alarak gerçekleştireceğiz.

Son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde önemli oranda hızlanarak, artan Cumhuriyetimizin yüz yılı kazanımlarını Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla yarınlarımıza güçlü bir şekilde ve beraberce taşıyacağız.

Ülkemiz için geceli gündüzlü çalışmaya durmaksızın çalışmaya devam ettik. Öte yandan yerlilik ve millilik konusuna yaklaşımımız ortadadır. 20 sene evvel ancak yüzde 20’lerde olan savunma sanayimizin yerlilik oranını yüzde 80’lere kadar taşımayı başardık.

Unutmayın ki bugün Türkiye, kurulan oyunların bir parçası olması ötesinde oyun kurucularından biri olma konumundadır. Sahip olduğumuz bu azim ve cesaret bize başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere kanlarıyla bu toprakları sulamış tüm şehitlerimiz ve gazilerimizden mirastır.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —